Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Koraszülöttség összefügghet a...

Koraszülöttség összefügghet a magas IQ-val és a jó teljesitménnyel?

Figyelt kérdés
Koraszülött vagyok 8 hónaposan születtem és sokat hallom azt hogy a koraszülötteknek van általában fizikai vagy mentális problémája. Nekem nincsen semmi problémám se teljesen egészséges vagyok magasabb az IQ szintem az átlagnál és a fizikai képességeim is elég jók.Nagyon gyorsan tudok tanulni és nagyon logikus és kreativ vagyok.Több barátom is koraszülött és náluk is ilyen képességek jelentek meg.Hallottam azt is hogy a koraszülötteknek nagyobb a pénisze az átlagnál és bele gondolva ez is igaz :).Kiváncsi vagyok mi ennek az oka és ,hogy a koraszülöttségről szóló dolgok igazak-e.

#IQ #köraszülöttség
2014. máj. 9. 14:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nincs összefüggés.
2014. máj. 9. 14:55
 2/13 anonim ***** válasza:

Amiket leírtál szerintem nem igaz. Inkább testileg gyengébbek szoktak lenni a koraszülöttek, de idővel kinövik.

Örülj a különleges adottságaidnak ! Gratuloálok!

2014. máj. 9. 15:01
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát, túl magas nem lehet az IQ-d, ha ilyet kérdezel...
2014. máj. 9. 15:01
 4/13 anonim ***** válasza:

Összemérték az okos gyerekek a p@csüket.

Angol tudósnak már elmehetsz, tőlük jönnek hetente ilyen 'logikus', 'kreativ'(sic) statisztikák.

2014. máj. 9. 15:02
 5/13 Andizsuzsi ***** válasza:

Gondolom a barátaid között nincsenek 700-800 grammal születettek...

A pénisz méretét a genetikai öröklődés határozza meg, nem az, hogy mennyi ideig volt a magzat az anyaméhben. Én is kétlem azt a nagyon magas IQ-t, ha ilyen hiányosak az ismereteid. Tudatlanságodra esetleg nagyon fiatal korod lehet a mentség, akkor viszont a pénisz mérete nem mérvadó.

2014. máj. 9. 15:06
 6/13 A kérdező kommentje:
Sajnálom ,hogy a nem vagyok Biológia professzor...Szerintem át kellene nézni egy pár embernek az IQ fogalmát.
2014. máj. 9. 15:10
 7/13 Andizsuzsi ***** válasza:
Megtudhatnánk, hogy honnan vagy tisztában az IQ szinteddel?
2014. máj. 9. 15:19
 8/13 A kérdező kommentje:
Kitöltöttem egy normális (nem internetes) IQ tesztet amit szakértők elemeztek.
2014. máj. 9. 15:26
 9/13 anonim ***** válasza:
Én is koraszülött vagyok, régen Mensa-tag voltam, de a tesóm még nálam is pár nagyságrenddel okosabb, és ő nem volt koraszülött. Szóval egy vagy pár példából nem lehet következtetni. Az, hogy IQ-ban mit dob a gép, véletlenszerű, abban az esetben, ha életben tudtak tartani különösebb károsodások nélkül a születésedkor.
2014. máj. 9. 17:30
 10/13 anonim ***** válasza:
55%

"régen Mensa-tag voltam"

"pár nagyságrenddel"

:-D :-D :-D

2014. máj. 10. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!