Koraszülöttség összefügghet a magas IQ-val és a jó teljesitménnyel?
Figyelt kérdés
Koraszülött vagyok 8 hónaposan születtem és sokat hallom azt hogy a koraszülötteknek van általában fizikai vagy mentális problémája. Nekem nincsen semmi problémám se teljesen egészséges vagyok magasabb az IQ szintem az átlagnál és a fizikai képességeim is elég jók.Nagyon gyorsan tudok tanulni és nagyon logikus és kreativ vagyok.Több barátom is koraszülött és náluk is ilyen képességek jelentek meg.Hallottam azt is hogy a koraszülötteknek nagyobb a pénisze az átlagnál és bele gondolva ez is igaz :).Kiváncsi vagyok mi ennek az oka és ,hogy a koraszülöttségről szóló dolgok igazak-e.#IQ #köraszülöttség
2014. máj. 9. 14:52
2/13 anonim válasza:
Amiket leírtál szerintem nem igaz. Inkább testileg gyengébbek szoktak lenni a koraszülöttek, de idővel kinövik.
Örülj a különleges adottságaidnak ! Gratuloálok!
3/13 anonim válasza:
Hát, túl magas nem lehet az IQ-d, ha ilyet kérdezel...
4/13 anonim válasza:
Összemérték az okos gyerekek a p@csüket.
Angol tudósnak már elmehetsz, tőlük jönnek hetente ilyen 'logikus', 'kreativ'(sic) statisztikák.
5/13 Andizsuzsi válasza:
Gondolom a barátaid között nincsenek 700-800 grammal születettek...
A pénisz méretét a genetikai öröklődés határozza meg, nem az, hogy mennyi ideig volt a magzat az anyaméhben. Én is kétlem azt a nagyon magas IQ-t, ha ilyen hiányosak az ismereteid. Tudatlanságodra esetleg nagyon fiatal korod lehet a mentség, akkor viszont a pénisz mérete nem mérvadó.
6/13 A kérdező kommentje:
Sajnálom ,hogy a nem vagyok Biológia professzor...Szerintem át kellene nézni egy pár embernek az IQ fogalmát.
2014. máj. 9. 15:10
7/13 Andizsuzsi válasza:
Megtudhatnánk, hogy honnan vagy tisztában az IQ szinteddel?
8/13 A kérdező kommentje:
Kitöltöttem egy normális (nem internetes) IQ tesztet amit szakértők elemeztek.
2014. máj. 9. 15:26
9/13 anonim válasza:
Én is koraszülött vagyok, régen Mensa-tag voltam, de a tesóm még nálam is pár nagyságrenddel okosabb, és ő nem volt koraszülött. Szóval egy vagy pár példából nem lehet következtetni. Az, hogy IQ-ban mit dob a gép, véletlenszerű, abban az esetben, ha életben tudtak tartani különösebb károsodások nélkül a születésedkor.
10/13 anonim válasza:
"régen Mensa-tag voltam"
"pár nagyságrenddel"
:-D :-D :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!