Mi lehet a bajom?
Figyelt kérdés
Már egy hónapja bent van az orrpiercing-em. Eddig semmi baj nem volt, tisztítom rendesen. Ma reggelre viszont elkezdett fájni és a lyuk körül halvány színű dudor; elváltozás jelent meg. Mit csináljak? Előre is köszönöm a válaszokat!2014. máj. 7. 11:57
1/3 anonim válasza:
Lehet,begyulladt a Pc-d... Szerintem hívd fel azt a piercert akinél szúrattad. Ő remélhetőleg választ és segítséget fog tudni adni a problèmádra.
2/3 anonim válasza:
Kedves kérdező!
A dudor egy vadhús nevű képződmény. Sok minden okozhatja.
Lehet, maga az ékszer, lehet csak a szövet, lehet a tisztító anyag...stb. Elsőnek konzultálj a piercerrel, aki megcsinálta, ha nem mond érdemi választ, akkor kezeld hidrogén-peroxiddal vagy octenisepttel. Ha nagyon nagyra nőne, az egynapos sebészeten lekapják hipp-hopp (mint egy anyajegyet), és ne ijedj meg, sokaknál előfordul.
3/3 anonim válasza:
Nekem ugyanez a probléma volt az orrpiercingemnél. Próbáltam mindent, semmi sem szüntette meg véglegesen... de a Hyperol tabletta pár nap alatt megszüntette. :) Vízben kell feloldani, és azt csöppenteni a dudorra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!