Lesz ennyi alkoholtol es nyugtatotol bajom?
Figyelt kérdés
Bevettem 2,5 nyugtatot majd ittam ra 2 energiaitalt es 2 pohar vorosbort.lesz ettol valamilyen bajom???2014. máj. 1. 21:28
1/15 anonim válasza:
érzel magadon valami furcsa elváltozást? rosszul vagy?
2/15 A kérdező kommentje:
Csak jo kedvem lett,es kezd fajni a fejem,pici hanyinger ennyi:D a vernyomasom 106/65 pulzus 55
2014. máj. 1. 21:31
3/15 A kérdező kommentje:
Es kezdek elalmosodni,elgyenguni de attol fuggetlen jo kedvem van mar amennyire
2014. máj. 1. 21:33
4/15 anonim válasza:
Próbálj meg ébren maradni, semmiképp ne feküdj le aludni. Ha ideges vagy nyugodj meg, ez fontos. Lehet nem ártana felhívnod egy ügyeletet hogy tudd mire számíts.
5/15 A kérdező kommentje:
Miert nem szabadna elaludnom? Pedig most jo lenne mert faradt lettem de akkor reggel azert meg felebrednek nem?:|
2014. máj. 1. 21:50
6/15 anonim válasza:
A nyugtató lassítja a szívműködést, az energia ital nagy koffein tartalmú tehát gyorsítja, egy pár óráig célszerű lenne ébren maradnod hogy észleld ha valami baj van, esetleg nem árt ha van melletted valaki.
7/15 A kérdező kommentje:
De attol hogy a ketto uti egymast attol meg miert lenne bajom?:0
2014. máj. 1. 21:57
8/15 anonim válasza:
Az egyik lassít másik gyorsít egyszerre a szív nem tudja ellátni mindkét feladatot, a két szer nem semlegesíti egymást. Nem érzed hogy görcsölne?
9/15 A kérdező kommentje:
Egy kicsit lassult a szivem es szorit de meg nem gorcsol..
2014. máj. 1. 22:02
10/15 anonim válasza:
Esetleg felhívhatnál egy orvosi ügyeletet név nélkül is vagy tiltott számról, ha aggódsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!