Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Tüdőgyulladásom lenne, vagy...

Tüdőgyulladásom lenne, vagy csak sima nátha?

Figyelt kérdés

Nyilván elmegyek orvoshoz, ha nem javulok de addig is érdeklődnék volt hasonló helyzetben valaki.

Tegnap 1 órát álltam az esőbe (temetés volt nem azér mer retardált vagyok), és este már fájt a torkom.

Ez ma odáig jutott hogy nyelni nem tudok kb, egész nap alszok, levert vagyok mint aki másnapos, és 39 fokos lázam van

A kérdésem az lenne, hogy ez sima nátha, vagy esetleg komolyabb gond is lehet?

köszönöm!

2014. máj. 3. 19:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Van azért a kettő között árnyalat is, és néhány más betegség is. Valószínűleg nagyon erősen meghűltél, és ez még nem tüdőgyulladás. A lázadat csillapítsd, és menj orvoshoz.

A temetés miatt részvétem, és jobbulást neked! :)

2014. máj. 3. 19:45
 2/6 anonim ***** válasza:
Sima náthától szerintem nem lenne 39 fokos lázad. Ha nem köhögsz, nincs mellkasi fájdalmad, és nem fulladsz, akkor valószínűleg nem is tüdőgyulladás. Én arra tippelek, hogy elkaptál egy jó kis vírusfertőzést, amit követhet egy bakteriális felülfertőződés (ha nincs szerencséd, az ráhúzódhat a hörgőidre, tüdődre is). Egyelőre lázcsillapítás, C-vitamin, és minél előbb orvos.
2014. máj. 3. 20:58
 3/6 anonim ***** válasza:
Legkésőbb menj el orvoshoz hétfőn, de sztem is egy sima meghűlés. Most hogy vagy?
2014. máj. 3. 20:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Tüdőgyulladásnál szokott lenni hátfájás is. De nem kötelező.
2014. máj. 4. 07:09
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat:)

Ja valószínű holnap doki.

Egyenlőre minden változatlan, reggel 38 volt a lázam, egész nap alszom. >< köhögni nem köhögök, meg az orrom se folyik. csak a torkom ne fájna.:D

Na akkor holnap orvos azthiszem.:D

2014. máj. 4. 13:20
 6/6 A kérdező kommentje:
zöld kezek mentek.:D
2014. máj. 4. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!