Sima nátha miatt otthonmaradtok/hagyjátok a gyereket?
Amikor fertőzhetsz, nem lenne szabad suliba menni!!!
Talán az orvos eldönthetné, hogy fertőzöl-e, vagy mehetsz közösségbe. Mi így oldjuk meg, hiszen én nem dönthetem el, nem vagyok orvos. De nem szeretném, ha más gyerekek miattunk lennének betegek.
A láz Neked kellemetlen, feküdni kell vele, de lázmentesen is megbetegíthetsz sok-sok gyereket...
Ha csak orrod folyik nyugodtan.Söt mennek is vele.A finnyások nem,meg sulikerülök.
Ha láz,hányás ,hasmenés egyértelmü otthon maradni....
Én még csak leendő anyuka vagyok. :-)
Ha a gyerekem "csak" náthás lenne, fájna a torka, hasa nem engedném közösségbe. Gondolom a te anyukád sem örülne, ha elkapnál a suliba valami bacit csak mert az osztálytársad csúnyán köhög de azért megy suliba... Otthon kell maradni nem pedig megfertőzni mindenkit! Amúgy meg 2-3 nap alatt kilehet gyógyulni ezekből a bacikból ha tényleg otthon pihensz az ágyban! Nekem ez a véleményem erről. Én sem örülnék ha a gyerekem betegen jönne haza a suliból mert elkapta az osztálytársától!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!