Hogyan lehet kezelni? (agorafóbia, tömegiszony)
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok, tavaly nyáron észleltem először ezt a tömegiszonynak nevezett dolgot. Ott álltam a tömeg közepén,egy rendezvényen, melegem és hányingerem lett,teljesen pánikba estem, minél hamarabb ki akartam jutni. Nem tulajdonítottam neki túl nagy jelentőséget, de mostanában színházban és ilyen bezárt helyeken, mikor a sor/tömeg közepében kell ülnöm, állnom, ismét jelentkezett, és hányingerem lett, gyorsabban vert a szívem. Ez csak pár percig tartott, utána megnyugodtam.
Tudom,hogy ezt valószínűleg csak bebeszélem magamnak, igyekszem vizet tartani magamnál,meg a sor szélére ülni,meg ilyesmi.
Szerintetek ez súlyosbodhat? Hogyan lehetne kezelni?
2014. ápr. 26. 15:38
1/1 anonim válasza:
Pszichotréning, reiki, EFT módszer,...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!