Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Drog okozhat elmezavart,...

Drog okozhat elmezavart, személyiségzavart?

Figyelt kérdés
Évekig függő voltam, és még nincs egy éve se, hogy leszoktam. A barátaim szerint teljesen megváltoztam, de nem jó értelemben, már ami a személyiséget illeti. Drog nélkül nem érzem teljesnek magamat. Mit tegyek? Forduljak orvoshoz?
2014. ápr. 19. 20:26
 1/7 anonim válasza:
Skizofréniát tud okozni, nézz utána.
2014. ápr. 19. 20:28
 2/7 anonim ***** válasza:
Persze,hogy tud.
2014. ápr. 19. 20:32
 3/7 anonim ***** válasza:
Van új cél az életedben? Ezt a véleményt ki alkotja rólad? A régi, drogos cimborák? Az sem mindegy ki mondja... Ha ők és közéjük nem illesz, az nem vélemény, te nem abba az irányba haladsz. Teljes akkor leszel, ha a tiszta életedben is lesz feladatod, célod, értelme az egésznek. Mindenképpen alkotómunka, az segít ilyenkor is.
2014. ápr. 19. 20:40
 4/7 anonim ***** válasza:
valószinű haverjaid is drogosok = nemvagy beállva,nemvagy jóarc, megváltoztál
2014. ápr. 19. 20:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Mit toltál? Függ attól is.
2014. ápr. 19. 21:49
 6/7 A kérdező kommentje:

Ők mondják, de más haverjaim nincsenek rajtuk kívül, és már ők sem olyan kemény drogosok, mint régen voltak.

Marihuánát szívtam rendszeresen, aztán elkezdtem kokszozni, de ez utóbbit vagy 2 alkalom után abba is hagytam, és jött az elvonó.

De az a problémám, hogy nem találom önmagam. Akkortájt alakult ki a személyiségem amikor szívtam, és most, hogy abbahagytam megváltoztam, és ezt én is érzékelem.

Néha kedvem lenne újra szívni, de rohadt sokat szenvedtem azért, hogy leszokjak.

2014. ápr. 19. 22:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Ideje új körökben ismerkedni.
2014. ápr. 20. 02:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!