Körömrágás - lehet-e még olyan, mint azelőtt?
Sok éven át rágtam a körmöm(13-15 év), 2 hete azonban elhatároztam, hogy nem rágom többet. Azóta nem is rágom, a körmöm szépen elkezdett nőni. Egy kis ideig (első pár nap) nőtt egy picit a rózsaszín, "húsos" rész, viszont most csak a fehér rész nyúlt meg. Mivel elég rövidre volt rágva a körmöm, így nem túl esztétikus, hogy a rózsaszín rész nem ér el egészen az ujjam végéig.
Aki rágja/rágta a körmét, az tudja, miről beszélek.
A kérdésem pedig: Lehet-e még olyan, mint azelőtt? Fog nyúlni még a rózsaszín rész? Ránő majd teljesen a köröm a bőrre, ezáltal nyújtva a rózsaszín részt?
Elsősorban olyanok válaszát várom, akik értenek hozzá, illetve akinek van tapasztalata vele.
U.I.: Férfi vagyok, lakk kizárva.
Válaszokat előre is köszönöm!
Van telepátia :) Pont azon gondolkoztam kiírok egy kérdést a körömrágásról.
Én is van, hogy rágom még a mai napig is, bár annyira nagyon azért nem, de szerintem ha nem bolygatod, akkor lehet.
Az én esetemben nem állt szorongás a háttérben, tisztán emlékszek a helyzetre, mikor elkezdtem rágni. Különben sem ez volt a kérdés. A körömrágásról egyik napról a másikra leszoktam. (Csupán egy rossz szokás volt, nem szorongási eredetű).
Az egyetlen "szorongásom" az volt, hogy ki látja a csúnya, lerágott körmeimet. :D
A kérdésemre kérnék válaszokat/tapasztalatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!