Hogy szokjak le erről?
Sziasztok!
Már vagy 6 éves korom óta rágom a körmöm most leszek 14 évess,és már eléggé szégyellem hogy minden lánynak szép nagy körmei vannak nekem pedig nem.Már többször is próbáltam hogy leszokjak róla de nem sikerült,valahogy mindig a számba került a kezem és már rágtam is úgy hogy nem is vettem észre hogy ezt csinálom.Még akkor is szoktam rágni ha ideges vagyok...
Valaki tudna megoldást erre a problémára?Aki igen légyszíves válaszoljon,köszönöm előre!
Én akármennyire akartam nem tudtam leszokni róla.Kenhettem akármivel,keserű körömlakkal...semmi nem segített.
Rakattam fel műkörmöt,de csak akkorát ami természetesnek tűnik.Ha a szüleid engedik ezt javaslom.De tényleg ne hatalmas nagy karmokat csináltass.Én ezeket nem rágtam.Egy éve nincs fent köröm és ugyan úgy rágom.
Rendben.
Köszönöm a válaszokat,elmélyedek majd magamban,de ha nem megy én is megpróbálkozok majd a műkörömmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!