Rágom a körmöm mit tegyek hogy ne rágjam?
Figyelt kérdés
már próbálkoztam a keserü köröm lakkal de nem használt mert azt is le rágtam ! jó lenne 1-2 tanács mert már sokszor fáj a körmöm még hozzá érni se lehet2014. febr. 5. 18:02
1/5 anonim válasza:
Saját köröm zselé vagy porcelán réteggel való megerősítése vagy műköröm!
Én mindig tépkedem a bőrt az újjaimról(idegi alapon),ha nincs rajta semmi azonban ha van rajta szép műköröm,egyszerűen békén hagyom és így olyan szép a bőröm...
A javaslatom mindkét problémára megoldás lehet,így a tiedére is!
2/5 anonim válasza:
Első vagyok
Abban az esetben,ha lány vagy :)
3/5 A kérdező kommentje:
lány vagyok :)
2014. febr. 5. 18:55
4/5 anonim válasza:
én úgy szokta le róla h elkezdtem reszelni h szép legyen ahoz viszont hosszú kell ezért a cél érdekében enm rágtam egy ideig...aztán most gyönörű D: és egy mesterművet enm fogok rágcsálni...ezt az utóbbi 2 hónapban szoktam emg :D bár ma beszakadt az egyik és muszáj voltam lerágni :/ 14/F
5/5 A kérdező kommentje:
nem tudom ti hogy vagytok vele én multkor nem rágtam 2 hétig már szép volt és izgultam egy vizsga miatt és le rágtam :(
2014. márc. 30. 12:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!