Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy ne rágjam...

Mit csináljak, hogy ne rágjam a körmöm, ill. hogy ne legyen ilyen gyenge? Folyt. Lent!

Figyelt kérdés
Próbáltam olyan ecsetelős oldatot,ami paprikás,borsos ízű,de semmit nem használt,és még drága is volt!:/Valami olcsóbb megoldást tudtok,vagy legalább hatásosat?
2009. jún. 30. 21:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Színes lakkot próbáltál már? Én feketére festettem mindig és a lakkot rágtam le, de mindig rémesen nézett ki és szóltak érte milyen ronda így lassan a lakk rágásról is leszoktam:) Hát, nem tudom hogy máshogy lehetne még.
2009. jún. 30. 22:33
 2/6 anonim ***** válasza:

Egy időben énis rágtam a körmeim,és nagyon rondák voltak :(

Kipróbáltam énis mindent de ugyanúgy rágtam:S

Aztán a ballagásomra tetettem fel műkörmöt...

Igaz,hogy egy kicsit roncsolta a körmeimet,de akkor úgy döntöttem,hogy sokkal szebb és nőiesebb egy ápolt köröm,mint a rágott :S:D

Azóta nem rágom szépek és erősek :)

Sőt... van amikor meg is kérdezik,hogy a sajátom e :):)

Sok sikert neked is!!!

A.

2009. júl. 1. 04:37
 3/6 anonim ***** válasza:

én 10 éves koromíg rágtam :S nagyon rondák voltak :S

de mi vettünk a gyógyszertárban olyan paprikás körömlakkot és nekem bevált, sajnálom, hogy neked nem:S

lehet, tényleg az lenne a legjobb megoldás ha rakatnál fel műkörmöt :D

2009. júl. 1. 09:05
 4/6 A kérdező kommentje:
Köxy a válaszokat,lehet hogy én is inkább felrakatok műkörmöt,mert a körömlakkot már próbáltam.Ment kb.2 hétig és passz!:)
2009. júl. 1. 09:45
 5/6 anonim ***** válasza:
go műköröm;)
2009. júl. 1. 12:00
 6/6 anonim ***** válasza:

én megijedtem, mert iszonyatosan pici lett a rózsaszín-letapadt rész a körmömön, és csak fehérként nőtt vissza... naggyon csúnya volt... szóval utáltam,és az bejött :D

vettem körömerősítő átláccó lakkot, azzal kentem be és javult picit..mostmeg elég hosszú a színeshez =DD de még mindig tök csúnya, ha nem festem le.. majd ha nem lesz, biztos levágom..

2009. júl. 1. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!