(Pszichológia! ) Ha egy 16 év körüli fiatal egy plüss állatot hordoz magával pár éve állandóan, az mit jelent, mire gondolhat, mitől van ez?
Figyelt kérdés
Hosszú történet, egy jóbarát, de tényleg kíváncsi lennék erre. Ha esetleg egy pszichológus írna, és tudna válaszolni, az jó lenne:)2014. ápr. 16. 18:26
11/12 anonim válasza:
Szerintem pedig nem érdemes ezzel ennyit foglalkozni, egy kis furcsaság az egész, persze mindenféle háttere lehet, nem biztos, hogy mindent neked fog elmondani. Viszont én is úgy gondolom, hogy nyugodtan és egyszerűen kérdezd meg tőle, hogy miért van nála mindig ez a kabala, én ezt bárkitől simán megkérdezném, nemhogy egy barátomtól, valószínűleg szívesen el is meséli, hogy honnan van ez a kis játéka.
12/12 A kérdező kommentje:
Aaz előző előtti válaszolónak: Remélem nem történt gyerekkorában semmi, de azért jobban megfigyelem majd a dolgot, és segítek, ha ez dolog olyasmi dolgokat takar. Sokat segítettél a válaszoddal!
Az előző válaszolónak: Összefoghatnátok a barátommal:) jól kijönnétek:D és hátha csak a testvére vagy éppen legjobb barátja.
Köszönöm a válaszokat!
2014. ápr. 16. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!