Ti milyen gyakran testápolózzátok magatokat?
Figyelt kérdés
Nagyon száraz a bőröm, de utálok krémezni, mert a következő fürdésig olyan zsíros a bőröm + minden hozzátapad.2014. ápr. 15. 16:30
1/10 anonim válasza:
minden fürdés után, ha nem teszem hámnlik és viszket rettenetesen. pikkelyekben tudom lehuzni a bőrt ha nem kenem be. nekem nem tapad rá a ruha eleve bármilyen testápolót beszippant a böröm 1-2 perc alatt, a száraz bör ilyen, ha a tiéd nem ilyen akkor nem száraz a böröd.
3/10 anonim válasza:
Én max testvajat használok nagy ritkán, de az hamar beszívódik. Egyébként kézműves szappant használok, az rakta helyre a bőröm.
4/10 anonim válasza:
Vegyél jobb testápolót, ami nem olyan zsíros és gyorsan beszívódik.
Én minden fürdés után bekenem magam, mert nekem is száraz a bőröm és ha nem kenem, viszket a hátam, lábam. Balea mézes-tejes testápolót veszek vagy Szentkirályit, ezek gyorsan beszívódnak a bőrbe.
5/10 anonim válasza:
vegyél másik testápolót. nekem olyan van, amitől nem lesz utána zsíros a bőröm és mégis jól hidratál
6/10 anonim válasza:
én is utálom, ha ragadok, Nekem a Refan testvajak és a mandulás Nivea vált be, ezek hamar felszívódnak.
7/10 anonim válasza:
1.az nagyon durva! Mivel fürdesz, ami így kiszárít?
8/10 anonim válasza:
A Baba testápoló száraz bőrre nagyon jó. Gyorsan beszívódik.
9/10 anonim válasza:
7! a vizet nem birja alapból a böröm. Professzionális természetes szappanokkal fürdök. (kozmetikus vagyok)
Bőrgyógyász is megmondta hogy nekem kéne kitalálni a vizmentes tiszztálkodási módszert, egyébként nem olyan ritka dolog, ez elöfordul sokaknál. Ja és ráadásul központi vizlágyitó van az egész házban tehát mégcsak nem is a vegykezelt viztől van. Régen azt hitték aztán mivel emellett is maradt igy kiderült nem az volt a baj. De krémekkel azért ez szépen kórdában tartható.
10/10 anonim válasza:
Én sohasem testápolózom magam, lehet, hogy ez a titka annak, hogy a bőröm nem is igényli :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!