Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nem tudok aludni sem enni...

Nem tudok aludni sem enni mert hiányzik egy párkapcsolat és egyedül érzem magam. Hogy tudnék aludni/enni? 18F

Figyelt kérdés
Most is lassan hajnali 3 óra van és nem tudok aludni... Sok barátom/haverom van. boldog és jó az életem de még is magányosnak érzem magamat... Hiányzik egy párkapcsolat és egy társ jelenléte az életemből... Enni se tudok igazán már... A szakításom óta nagyon egyedül érzem magam... Nem nincs szükségem kiheverni, azt már megtettem, nekem egy társra van szükségem! :) Nagyon vágyok egy igazi társra aki viszonozza az őszinte és feltétlen szeretetemet. Szeretnék egy komoly kapcsolatot.. a szingliséget és a felszínes szexkapcsolatokat nem nekem találták ki... Nem érzem magam otthon ebben a felszínes gusztustalan világban. Ugyan boldog vagyok, sok haverom van stb de még is úgy érzem hogy társ nélkül elevenen fogok elégni és a normális kapcsolat hiánya miatt. Szeretnék szeretni egy normális erkölcsös őszinte lányt akinek nem a szex és a gusztustalan felszínesség a fontos. Elegem volt ebből a világból. A volt kapcsolatomban is állandóan csak felszíneskedés ment, nekem ebből elegem van. Miért nem lehet pusztán csak szeretni egymást? Olyan nagy kérés ez? Miért kell minden áron lefeküdni egyből mindenkivel? Ennyire nehéz megtartani a méltóságunkat? Magabiztos vagyok,teljesen meg vagyok elégedve magammal és a kinézetemmel, nem vagyok előítéletes. Sokan szeretnek, sokan keresik a társaságomat de miért nincs egy olyan lány/Nő akit tényleg nőként lehet szeretni és tisztelni? Miért kislány szinte az összes kortársam? Miért nem lehet kapcsolatot kezdeni egyik-el sem? Totál éretlen banda. Nem vagyok előítéletes még mindig de tényleg elegem van hogy nem lehet tényleg egy -->[Normális] Lányt találni aki érett gondolatokkal és nőhöz méltó magatartással rendelkezik és akivel lehetne kezdeni egy szép romantikus gesztusokkal és finom érzésekkel teli kapcsolatot. Megjegyzem még: a sajátomon kívül mások kinézete egyáltalán nem foglalkoztat (max a minimális szintig) Nyugi nem a mai világi gusztustalan média agymosó mércével. Nem tudom hogy így felájultan mit írtam le... enni se ettem igazán ma semmit.. gondolom nem sikerült valami biztatóan ez a szöveg. Mindegy a kérdésem az volt hogy hogyan tudnék étkezni és aludni? Valami frappáns tanács? Jó kis házi módszer? Nincsen pszichés problémám azon kívül hogy társra van szükségem, tök boldog vidám közvetlen magabiztos srác vagyok tele baráttal/haverral de még se bírom azt hogy nincs társam... Én 1 hónapra se lennék képes meglenni társ nélkül... És igen nincs szükségem pszichológusra mivel én vagyok az(illetve leszek) és engem érdekel a szakma hogy segítsek másoknak.

2014. ápr. 15. 03:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
oooookéééé o.o minek neked barátnő?Olyan jól elbeszélgettél itt magadban..
2014. ápr. 15. 18:56
 12/17 A kérdező kommentje:
Nem tudtam aludni :D Nem volt fent senki.. És elvoltam itt :)
2014. ápr. 15. 19:10
 13/17 A kérdező kommentje:
Már 1 hete nem tudtam rendesen enni és aludni de rendbe jöttek a dolgok.. :)
2014. ápr. 15. 19:11
 14/17 Zoé970 válasza:
100%
Hmm...oké,de akkor most mit vársz?Szinte magadat vidítottad fel, szóval igazából "mi" nem is kellettünk. xD
2014. ápr. 15. 20:40
 15/17 A kérdező kommentje:
:DD Valahogy úgy! :) De az is lehet ettől függetlenül hogy valaki ír egy privátot :)
2014. ápr. 15. 22:16
 16/17 anonim ***** válasza:
Így akarsz nőt szerezni,kamugyár?:)
2014. ápr. 16. 17:19
 17/17 anonim válasza:
Azota mar feleseged van? haha
2019. jún. 10. 01:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!