Nem tudok aludni sem enni mert hiányzik egy párkapcsolat és egyedül érzem magam. Hogy tudnék aludni/enni? 18F
Figyelt kérdés
Most is lassan hajnali 3 óra van és nem tudok aludni... Sok barátom/haverom van. boldog és jó az életem de még is magányosnak érzem magamat... Hiányzik egy párkapcsolat és egy társ jelenléte az életemből... Enni se tudok igazán már... A szakításom óta nagyon egyedül érzem magam... Nem nincs szükségem kiheverni, azt már megtettem, nekem egy társra van szükségem! :) Nagyon vágyok egy igazi társra aki viszonozza az őszinte és feltétlen szeretetemet. Szeretnék egy komoly kapcsolatot.. a szingliséget és a felszínes szexkapcsolatokat nem nekem találták ki... Nem érzem magam otthon ebben a felszínes gusztustalan világban. Ugyan boldog vagyok, sok haverom van stb de még is úgy érzem hogy társ nélkül elevenen fogok elégni és a normális kapcsolat hiánya miatt. Szeretnék szeretni egy normális erkölcsös őszinte lányt akinek nem a szex és a gusztustalan felszínesség a fontos. Elegem volt ebből a világból. A volt kapcsolatomban is állandóan csak felszíneskedés ment, nekem ebből elegem van. Miért nem lehet pusztán csak szeretni egymást? Olyan nagy kérés ez? Miért kell minden áron lefeküdni egyből mindenkivel? Ennyire nehéz megtartani a méltóságunkat? Magabiztos vagyok,teljesen meg vagyok elégedve magammal és a kinézetemmel, nem vagyok előítéletes. Sokan szeretnek, sokan keresik a társaságomat de miért nincs egy olyan lány/Nő akit tényleg nőként lehet szeretni és tisztelni? Miért kislány szinte az összes kortársam? Miért nem lehet kapcsolatot kezdeni egyik-el sem? Totál éretlen banda. Nem vagyok előítéletes még mindig de tényleg elegem van hogy nem lehet tényleg egy -->[Normális] Lányt találni aki érett gondolatokkal és nőhöz méltó magatartással rendelkezik és akivel lehetne kezdeni egy szép romantikus gesztusokkal és finom érzésekkel teli kapcsolatot. Megjegyzem még: a sajátomon kívül mások kinézete egyáltalán nem foglalkoztat (max a minimális szintig) Nyugi nem a mai világi gusztustalan média agymosó mércével. Nem tudom hogy így felájultan mit írtam le... enni se ettem igazán ma semmit.. gondolom nem sikerült valami biztatóan ez a szöveg. Mindegy a kérdésem az volt hogy hogyan tudnék étkezni és aludni? Valami frappáns tanács? Jó kis házi módszer? Nincsen pszichés problémám azon kívül hogy társra van szükségem, tök boldog vidám közvetlen magabiztos srác vagyok tele baráttal/haverral de még se bírom azt hogy nincs társam... Én 1 hónapra se lennék képes meglenni társ nélkül... És igen nincs szükségem pszichológusra mivel én vagyok az(illetve leszek) és engem érdekel a szakma hogy segítsek másoknak.#fiú #szex #szerelem #magány #kapcsolat #párkapcsolat #boldogtalanság #szeretethiány #alvászavar #társfüggőség
2014. ápr. 15. 03:14
1/17 A kérdező kommentje:
Még mindig nem tudok aludni és lassan elájulok... pedig van egy 22 éves lány/nő akinek nagyon tetszek és szeretne velem találkozni... de még is valahogy társra van szükségem és nem tudok addig se egyedül lenni... Biztosra szeretnék menni és még semmi sem biztos.. Nem bírok aludni/enni az egyedülléttől és a stressztől.. Itteni Lányok/Nők valaki szeretne ismerkedni? Egy esélyt mindenki megérdemel, levelezésbe se haltam bele még soha.
2014. ápr. 15. 03:39
2/17 A kérdező kommentje:
Kezdek szédülni... valahogy megpróbálok aludni... Kívánjatok szerencsét hogy sikerüljenek a dolgok azzal a 22 éves lány/nővel akiről beszéltem.. nem csak miattam hanem miatta is mivel nagy szüksége lenne rám... Elég sok közös van bennünk és csak én értem meg a lelki problémáit,stb neki sose volt párkapcsolata meg őt senki se szereti meg 40 kilós testképzavaros, ő se tud enni de ő már régóta... Ezért is kéne kezdeni magammal valamit.. 1 hete nem tudok aludni és enni, fogalmam sincs hogy kerültem ebbe a szituációba... Pedig össze kell magamat kapni hogyha támogatni akarom őt lelkileg egyben akkor nekem nem szabad hogy bármi bajom legyen... ahogy eddig sem volt semmi gond.. nem értem most mi van.. lement a vércukor szintem nem aludtam mindjárt kiesek a székből...
2014. ápr. 15. 03:46
3/17 A kérdező kommentje:
Addig amíg nem találkozok vele személyesen írjatok Lányok/Nők privátot nyugodtan, ismerkedés szempontjából, legalább hátha tudom fejleszteni az önbizalmatokat vagy örömet tudok szerezni, legalább arra jó lesz hogyha másra nem. De biztos vagyok benne hogy minden sikerülni fog.. ezért sem értem miért nem tudok aludni.. ennyire nem bírom hogyha éppen nincs senkim...
2014. ápr. 15. 03:49
4/17 A kérdező kommentje:
Holnap gondolom mehet a magyarázkodás arról amit félholtan összevissza idefirkantottam... Elájulok mindjárt... Teljesen logikátlan irreális baromság itt írogatni.. de egyszerűen nem tudok aludni... éppen ez a probléma...
2014. ápr. 15. 03:56
5/17 anonim válasza:
Hát szó ami szó ez a világ tényleg felszines és ember legyen a talpán aki itt boldogul.Ha annyira magabiztos vagy akkor keresgess normális helyen,ne a diszkóban;)
6/17 A kérdező kommentje:
Sose voltam diszkóban és nem is fogok menni :)
2014. ápr. 15. 04:33
7/17 A kérdező kommentje:
Boldog vagyok... Csak abból a szempontból nem hogy nem találom a társamat.. Remélem hamarosan megtalálom.. és akkor teljes lesz a kép :) Régen pánikbeteg voltam annyira nem találtam a helyemet a világban... Szerencsére erről már szó nincs. :) Most boldog vagyok, megtaláltam a helyemet, önbecsülésem egészséges. Senkitől sem vagyok jobb, épp az a baj hogy más vagyok, valahogy nem illek a mai képbe, de még is a felszínesek és a nemfelszínesek egyaránt szeretnek... mind2 oldalról vannak barátaim ezért senkivel szemben nem vagyok előítéletes... Sokan szeretnek, de még is valahogy nem találom azt az embert akivel közösen ugyan úgy megvetjük és átvészeljük ezt a mai világot. Nem az emberekkel van baj hanem a kapitalizmussal. És az a baj hogy a multi/reklám cégek vérszemet kaptak. Kihasználják a modern technikát az emberek manipulálására. A pénz és a felszínesség korszakát éljük.. De azt elfelejtettem hogyha Isten velem van akkor sose leszek egyedül... De akkor is hiányzik egy társ! Nagyon! De türelmetlen sem szeretnék lenni... de akkor is fáj az hogy nincs valakim akit szerethetek, nekem fontos hogy szeressek valakit! És nem a szex hiányzik(Ez Hidegen hagy) Persze természetes dolog de nem a vágy hajt, hanem egy társ jelenlétére vágyok.
2014. ápr. 15. 04:43
8/17 A kérdező kommentje:
Még mindig nem tudok aludni... Hihetetlen... Nem értem... Miért írogatok itt továbbra is! Lassan 5 óra...
2014. ápr. 15. 04:45
9/17 A kérdező kommentje:
Úristen miket hordhatok én itt össze, azt se tudom hogy hol vagyok nem hogy mit írok...
2014. ápr. 15. 04:55
10/17 A kérdező kommentje:
Rendbe jöttek a dolgok... :) Szerintem társfüggő vagyok mert csupán azt nem bírom hogy 2-3 hete vagyok egyedül :) Mondjuk az első kapcsolatom volt :) Lehet hogy egy kicsit vérszemet kaptam és ezért is leszek inkább türelmes most már. :) Meg amúgy is jövőhéten találkozok egy 22 éves nővel aki már nagyon vár rám! :) Szerintem szuper jól fognak alakulni a dolgok :)
2014. ápr. 15. 18:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!