Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Tényleg használ valamit,...

Tényleg használ valamit, hogyha a körmünket X alakban belenyomjuk a szunnyogcsípésbe vagy kiütésbe?

Figyelt kérdés
Most épp televagyok kiütéssel, mamámnál voltam 4 napot. Amióta eszemet tudom, mindig kiütésesen jöttem haza onnan, pedig már majdnem 18 éves vagyok. Szóval tényleg jó ez valamire vagy csak egy hülyeség ez? Sokan tanácsoltak akiknek elpanaszolom ezt a bajomat. Allergia vizsgálatra nem fogok azért elmenni, mert évente 4-5x kiütök mikor mamámnál vagyok.
2009. dec. 21. 10:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem használ semmit, max egy darabig nem fog viszketni.
2009. dec. 21. 11:18
 2/4 anonim ***** válasza:
ez csak a szúnyogcsípésre jó... és arra se mindig.. a kiütésnek meg köze sincs a szúnyogcsípéshez
2009. dec. 21. 13:58
 3/4 A kérdező kommentje:
a kiütés is annyira viszket mint a szunnyogcsipés szerintem
2009. dec. 21. 14:39
 4/4 anonim ***** válasza:
az lehet, de semmi köze hozzá, ezen mit nem értesz? a bőrszárazság is viszkethet, mégsincs köze hozzá... úristen...
2009. dec. 21. 15:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!