Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Anginás roham lehet?

Anginás roham lehet?

Figyelt kérdés

Rettenetesen fáj a szívem környéke!Vagyis a mellkasom, a nyakamtól lefelé a szegycsontomig!A szívem felé kiterjedve!

Mostanában betegeskedem, és elég sok a stressz is!

Még nem tapasztaltam ilyet!A légzés is nehezemre esik!

2009. dec. 20. 18:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Elképzelhető,hogy ez idegi alapon van,de az lenne a megnyugtató számodra,ha orvoshoz fordulnál.
2009. dec. 20. 18:18
 2/5 A kérdező kommentje:
15 perce fáj!Most kezdődött!
2009. dec. 20. 18:18
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha anginás roham lenne,nem írkálnál már itt.Szerintem bepánikoltál,de nagyon.Nyugi,és mély levegő,félig ülő helyzet,és köhögj.Komolyan.Pár perc és elmúlik.
2009. dec. 20. 18:22
 4/5 A kérdező kommentje:
Utolsónak köszönöm szépen!Nem tudom hogy attól e , de javult, és szinte meg is szünt!Az édesanyámnak sűrűn volt anginás rohama, ezért gondoltam hogy az, szinte ugyanezekkel a tünetekkel volt neki is!Csak sosem tartott ilyen sokáig!Neki mindig 2-5 perc!Gyógyszert használt rá, ezért nem tudtam mi a teendő, de mégegyszer köszönöm!
2009. dec. 20. 18:28
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne feledd,mindig csináld ezt,ha hasonlót érzel,akár egy infarktust is kivédhetsz vele,de időt mindenképpen nyersz.Örülök,hogy jobban vagy.Utolsó vtam.
2009. dec. 20. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!