Mi lehet a gond? Mennyire kell félnem?
Szóval úgy 2 hónapja kb először egyik éjjel, illetve hajnalban feküdtem le aludni, majd lefekvés után fél órával hirtelen nagy nyomást éreztem a fejemben, mintha az orromon akart volna kitörni és kivert a víz. Másnap ugyanez gyengébben. Aztán volt úgy 2 hét szünet majd ismét, majd megint szünet, majd megint és így tovább..
Pár dolgot tudni kell: elégé megborult az alvásrendszerem, inkább csak akkor jön ez rám, ha mondjuk hajnali 3 fele fekszem le. Nem tudom számít-e, de elég problémás alvó vagyok, kb 2 óra forgolódás után tudok csak elaludni. Keveset iszom (napi egy 1 liter víz kb) és cigizem.
Igen, tudom, a lehető legrosszabb életmódot élem.. De minden éjjel rettegek, mikor érzem, hogy dobog a szívem, nehogy legyen valami. Két napja lefekvés után egy órával a pulzusom csak úgy puff felment. Nem volt akkor nyomás a fejemben, nem zsibbadt a bal karom és szám, nem volt nyomás a mellkasomban sem. Annyi, hogy szokott szúrni a szívem, meg a fejem belenyilallni mindig csak az egyik oldalon (most épp a jobb oldalon). A dokim elküldött a kardiológiára, már kaptam beutalót, de az még kicsit odébb lesz.
Tudtok valami pozitívat mondani? Félnem kell attól, hogy csak úgy elpatkolok?
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!