Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Félek hogy H1N1-em van, csak...

Félek hogy H1N1-em van, csak az orvosom sajnos elég felületesen vizsgált csak meg. Szerintetek?

Figyelt kérdés
tegnap reggeltől nagyon fájt a fejem és hányingerem volt,rázott a hideg, aztán este felé már köhögtem is. voltam orvosnál, írt fel: sumetrolim,ambroxol,cataflam. Tegnap estére belázasodtam,38 fokos volt.vettem be rá algopyrint. Ma reggel a lázmérő 37-et mutat.De már jobban köhögök mint tegnap.
2009. dec. 19. 08:10
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez még nem jelent semmit. Ha a hőmérsékleted 37, az inkább ara utal, hogy nem h1, mert az napokig tartó magas lázzal jár. A vírust csak laborban tudják kimutatni, a háziorvos nem és minden beteg mintáját nem fogják kivizsgálni, mert nincs rá pénz. Ha neadj'isten az lenne is a bajod, akkor is kigyógyulsz belőle egy hét alatt.
2009. dec. 19. 08:37
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A betegségedről így látatlanban nem igazán akarok nyilatkozni, - bár inkább egy komolyabb megfázásnak tűnik - de: a Cataflam mellé módjával vegyél be Algopyrint (vagy bármi mást), mert elég erős fájdalomcsillapító. Ne "adagold túl" magad!
2009. dec. 19. 08:59
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Algopyrinről szó se volt! Természetes, hogy a Cataflam mellé nem vesz be Algopyrint.

első

2009. dec. 19. 09:06
 4/6 A kérdező kommentje:
vettem be algopyrint tegnap este. meg ma reggel is. de cataflamot csak tegnap dél körül vettem. még jó hogy szóltatok köszi... :)
2009. dec. 19. 09:11
 5/6 anonim ***** válasza:

a H1N1 et csak vérvétel után tudják kimutatni...

Ha rád nézne az orvos és azt mondaná h ez h1n1, akkor eléggé felelőtlen lenne...

2009. dec. 19. 10:42
 6/6 A kérdező kommentje:
azért irtam hogy felületesen vizsgált meg, mert csak megnézte a torkom és ennyi. szerintem ilyenkor minimum meg kellene hallgatnia ...
2009. dec. 19. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!