Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha fáj a fejem ihatok kávét?

Ha fáj a fejem ihatok kávét?

Figyelt kérdés

rendszeressen szoktam kávét inni,napi ketszer

25/F

ezen a heten kezdodott hogy fáj a fejem...néha rám jon enyhébb lukteto fejfájás a jobb felén a fejnek, pár másodperces.

Ma reggel is volt egy pici,de ma már inkább kozepe vagy bal fele éreztem hatulrol. Nem tudom hogy ihatok e most kávét vagy nem ..

2014. ápr. 3. 08:46
 1/3 anonim válasza:
Próbáld meg. Ha rosszabb lesz tőle, máskor ne tedd. Nem biztos, hogy van köze hozzá és az is lehet, hogy jobb lesz.
2014. ápr. 3. 08:49
 2/3 anonim ***** válasza:
Attól függ mitől fáj, ha magas a vérnyomásod, akkor nem jó a kávé, de van amire jó.
2014. ápr. 3. 08:56
 3/3 Imola Ágnes ***** válasza:
A vérnyomásodat kellene megnézni. Ha magas, akkor fájhat attól is a fejed, és nem javasolt a kávé. Ha alacsony, attól is lehet, és akkor segít. szerintem ha eddig ittál, igyál napi egyet, és figyeld meg, hogy mi történik. Ha erősödik, gyakoribbá válik a fájdalom, akkor ne igyál több kávét, és menj orvoshoz.
2014. ápr. 3. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!