Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Volt már valakivel ilyen? Mi...

Volt már valakivel ilyen? Mi lehet a bajom?

Figyelt kérdés
Január óta, hogy néha hányok, hányingerem is sűrűn van de próbálom visszatartani mert a sok hányás nem éppen tesz jót a nyelőcsőnek, fáradékony vagyok rengeteget alszom. Egy korty alkoholt se szoktam inni sose nem is szeretem viszont mostanában rendesen kívánom. Ezek most mitől lehetnek?
2014. ápr. 1. 21:39
 1/10 anonim ***** válasza:
nemed?
2014. ápr. 1. 21:47
 2/10 A kérdező kommentje:
nő vagyok
2014. ápr. 1. 21:49
 3/10 anonim ***** válasza:
Terhesség?
2014. ápr. 1. 21:50
 4/10 A kérdező kommentje:
Ha terhes lennék akkor már 4 hónapos lenne amit csak észrevennék magamon. Meg terhesek nem kívánják szerintem az alkoholt.
2014. ápr. 1. 21:52
 5/10 anonim ***** válasza:

1. Ha január óta vannak ezek a panaszaid, akkor még nem lennél 4 hónapos terhes...

2. A terhes nők ennél még vadabb dolgokat is meg tudnak kívánni.

Én a helyedben megkockáztatnék egy vizsgálatot. A teszt már nem biztos, hogy kimutatná.

2014. ápr. 1. 22:02
 6/10 A kérdező kommentje:
De lényegében esélytelen az, hogy terhes legyek.
2014. ápr. 1. 22:03
 7/10 anonim ***** válasza:

Ha nem élsz nemi életet, az más tészta. Kezdhetted volna ezzel.

Akkor menj el kivizsgáltatni magad, kezdd a háziorvosnál.

2014. ápr. 1. 22:08
 8/10 A kérdező kommentje:
Hát 2x volt, hogy együtt voltam valakivel decemberben, nem védekeztünk viszont 2 percig ha bennem volt és nem ment el bennem. (+ amióta menstruálok azóta rendszertelen nekem ami megneheziti a teherbeesést) ebből következtetek, hogy nem vagyok terhes.
2014. ápr. 1. 22:13
 9/10 anonim ***** válasza:
Én csinálnék egy terhességi tesztet.
2014. ápr. 1. 22:15
 10/10 anonim ***** válasza:
Ez esetben el kell szomorítsalak, és újfent figyelmedbe kell ajánljam a nőgyógyászt...
2014. ápr. 1. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!