Mi okozza (nagyonmegijedtem tőle)?
Figyelt kérdés
2-3 napja a homlokomon megjelent egy pattanásszerű kemény dolog megnyomtam fájt de kinyomni nemtudtam
Ma megszúrta egy tűvel és egy kevés genny majd vér aztán átlátszó folyadék jött belőle és ha megnyomom jön is
Ez a kis pötty most olyan lett mintha egy 50forintos érme mértü területen valami folyadék lenne a bőrőm alatt
Nemtudom miez de nagyon megijedtem ha valaki tudja miez vagy mit lehet vele csinálni kérem segítsen
2014. márc. 28. 23:33
1/6 anonim válasza:
Fertőtlenítsd le, és borogasd valami hideggel. Lehet sokáig fog tartani, mire helyrejön, de nem lesz semmi baj. :)
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
De mi okozhatja ezt?
Még sose találkoztam ilyennel és pattanásom is kevés van szerencsére megusztam
2014. márc. 28. 23:37
3/6 anonim válasza:
Menj bőrgyógyászatra. Lehet faggyúmirigy. Nekem sajnos volt ilyen, elhanyagoltam, a végén ambuláns sebészeten tudták helyre hozni kisműtéttel.
4/6 aculluca válasza:
ez nem pattanás, hanem furunkulus, gyulladás csökkentő krém, vagy szélsőséges esetbe antibiotikum, okozhatja nagyon elcseszett táplálkozás is, magvas, olajos dolgok túlzott fogyasztása.felvágni gyulladt állapotában nagyon nem ajánlott, ha kicsit a feszültségén csökkentenél tűszúrással, de azt is úgy hogy a tűt betadinba mártod előtte hogy fertőtlenített dologgal szúr bele.
5/6 anonim válasza:
veletlenul nem kerult ondo a homlokodra?
6/6 A kérdező kommentje:
Nem semmi egyik naprol a masikra lett ilyen :(
De már nem feszül egyáltalán lejjebbment már csak nagyon kicsit puklis de fáj még
2014. márc. 29. 08:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!