Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért tépkedem magamon a...

Miért tépkedem magamon a bőrt? Hogyan tudnék leszokni róla?

Figyelt kérdés

Szellemi munkát végzek, és gyakran azon kapom magam, hogy valami kis bőrkeményedést tépkedek, de a végén már olyan szinten, hogy vérzik.. Legtöbbször a körmeim mellett egy apró kis kiálló bőrt tépkedek addig, még tiszta ocsmányul nem néz ki... Elég nagy probléma ez számomra, mert gyakran kell elegánsan megjelenni, és elég égő, hogy úgy néz ki a kezem, mint egy kőművesé. (mire elolvastam hogy jól írtam-e ezt, megint letéptem bár bőrdarabot)

Köszi a válaszokat.

2014. márc. 27. 19:15
 1/1 anonim ***** válasza:

rossz lehet főleg ha nem javul, hanem rosszabbodik az állapot.

Tudom neked ajánlani a Dianetika könyvet. Abban le van írva mi az irracionális viselkedés forrása és hogyan lehet megszüntetni. Lehet már csak a könyv elolvasásától elmúlik ez az állapot.

2014. márc. 27. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!