Ha a vállamon vannak pattanások arra mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
Ilyen piros foltos mindkét vállam a pattanásoktól mintha nagyapám sörétes puskájával vállon lőttek volna..eléggé zavar már használtam dalacint ami csak részben mulasztotta el majd később megint előjöttek..használtam már neogranormont mások tanácsára baba krémmel is kentem már..tini tonikkal,szesszel is már nem tudom mit tehetnék volt hogy minden nap szappannal fürödtem hogy szárítsa az sem vált be..múlt nyáron napoztam hogy eltűnjenek de ugyan úgy maradt minden csak lebarnultam de a pattanások még akkor sem tűntek el..már orvosnál is voltam vele de azt mondta "16 éves korban természetes a hormonok meg stb.." nyomta a sódert kozmetikusnál is voltam kitisztított meg kinyomkodta mindenhonnan de egy 2 hét múlva megint visszajöttek.. segítene valaki ? valami tipp ?2014. márc. 20. 22:14
1/1 anonim válasza:
Lubexyl. Vény nélkül kapható gyógyszertárban. Eleinte szárít, de miután helyreállította a bőr faggyútermelését ez elmúlik. Nagyon hamar rendbeteszi a bőrt ha rendszeresen használod (nem csak a vállon).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!