Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 15 éves fiú vagyok 185-190 cm...

Kiss Norbert-Lajos kérdése:

15 éves fiú vagyok 185-190 cm 67kg agyok, nem tudom mit tegyek a pattanások ellen porbátam már Isotrxin Gel-t és Skinoren arckrneket nem seegítettek, mit ajánlotok?

Figyelt kérdés
2014. febr. 27. 16:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Kozmetikai kezelés,mivel fiú vagy más a bőröd szerkezete is.Érdemes szakemberre bízni.
2014. febr. 28. 06:45
 2/5 anonim válasza:
ne egyél zsíros húsokat, és cukros ételeket. Javulni fog meglátod!
2014. márc. 2. 17:59
 3/5 James Bandy válasza:

paleolit étrend, kerülni a 3 nagy FEHÉR ellenséget: tej, cukor, liszt (kenyér, tészta)

köretnek nem tésztát, hanem rizset kell enni

a tej és glutén kb. 1 év alatt ürül ki a szervezetből, eéhagyásuk után még 1 évvel később is van javulás

2014. márc. 25. 17:18
 4/5 James Bandy válasza:
Vermix, Aknesol
2014. márc. 25. 17:18
 5/5 James Bandy válasza:

lehet zsíros húst enni, de enni kell hozzá sok zöldséget is, semmi tésztát, hanem rizset, ezt kérd anyudtól vacsorára

reggelire semmi tej meg kenyér, hanem zabpelyhes müzli kevés tejjel vagy joghurttal (kilós kiszereléseket lehet venni olcsóbban)

egyébként meg kerülni kell a kakaót is

sok cink pezsgőtablettát inni (napi 2-őt)

reggel teát inni (zöld teát pl.) nem tejet, sem kakaót

C-vitamint szedni

tökmagot szotyizni

jó még a D-vitaminos, multivitaminos pezsgőtabletta

Clearoderm arctisztító (nagyon szeretem) 1000 Ft

kénes szappan bioboltban 350 Ft - hátra

Safeguard szappan 100 Ft, ez antibakteriális, ezzel zuhanyozni, fürödni, hogy a baktériumok ne szaporodjanak sehol se.

Legyen külön az arcodhoz törülköző. Safeguarddal az egész testedet mosd át. Kispárnahuzatot hetente cserélni a baktériumok miatt.

Jó még a rossmanos teafaolajos szappan 250 Ft. Főleg testre, hátra. Arcra Clearoderm.

2014. márc. 25. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!