Leborotváltam a mellszőrömet mert zavart egy kicsit, de most megjelentek ilyen pattanások. Hogy tüntessem el őket, mit ajánlotok?
nyilván férfi vagy, ha a mellszőrzetedet borotváltad le, ebben nincs sok tapasztalatom, de én a lábamat borotválom, és néha, nem minden epilálás során de kijönnek azok a kis piros pöttyök. elméletileg, ha borotválás során rendesen bekrémezed, vagy borotvahab, zselé, tusfürdő stb-t kensz rá jó vastagon akkor nem jönnek ki a pöttyök, amúgy azok begyulladt szőrtüszők, van amelyik durvábban begyulladt van amelyik csak kissé. Na szóval én hintőporral szoktam "bekenni" és az leszárítja, pár napig használd rá. De azért várd meg más tanácsát is, de nálam az használ!
A pöttyöket ne vakard, mert kisebesedik, és sebes lesz, aminek a helye sokáig megmarad!
A másik: az arcodon a vágás friss? Én ezt szoktam használni:
ja és ez a gél is jó a begyulladt szőrtüszőkre. van spray változat is, de szerintem a gél jobb.
21/L
a sebet ha régi igazából nem tudom hogyan lehetne eltűnteni, esetleg alapozóval. de ne aggódj a csajok buknak a sebhelyes pasikra!
még valami, egy férfi akkor férfias ha szőrös, és ez így van rendjén, inkább legyél szőrös mint, hogy a piros pöttyök eltűntetésével szöszmötölj!
az első voltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!