14 éves fiú vagyok és mostmár szeretnék elkezdeni hasizomra gyúrni. úgy kb. napi 50 felülésre gondoltam. Szabad nekem már ezt csinálni? Egészséges?
Figyelt kérdés
2014. márc. 20. 22:05
1/6 anonim válasza:
Akár 200-at is, csak szabályosan csináld, hogy ne tedd tönkre a gerinced és a derekat. Ne teljes felülést, hanem a derekadat végig szorítsd le és kb. a lapockádig terjedően emeled fel a felsőtested. A lábaid legyenek behajlítva a talajon.
2/6 anonim válasza:
3/6 anonim válasza:
Persze 50tol nem mesz a falnak.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2014. márc. 21. 07:46
5/6 anonim válasza:
Más gyakorlatokat is lehet egyébként csinálni hasra, amik más és más részét mozgatják meg a hasizomnak.
Pl:
6/6 anonim válasza:
Hasizomra még jó a lábemelés csak kezdetben elég nehéz én fociztam is elötte de igy is beletelt 3 hónapba mire látszodtak a kockák de ne csak hasra edz hanem az egész tested én a calistenicset csinálom ami annyit tesz h szabad testsúlyos gyakorlatok. Vannak jó könyvek is mint a fegyencdzés 1,2 jó gyakorlatok vannak benne de a súlyzós gyakorlatok fikázását nem kell figyelembe venni benne az csak marketing duma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!