Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit csináltok olyankor amikor...

Mit csináltok olyankor amikor rátok jön a fosás, de nem tudtok sehogy elmenni wc-re?

Figyelt kérdés
Nem arra gondolok, hogy befostok...
2009. dec. 14. 22:36
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Volt még több is: festettem fent az álláson szintén négyen voltunk még az a szerencse és megürült néhány festékes vödör. Mire leértem már nem volt idôm elmenni és az egyik festékes vödörbe csináltam egy másik alkalommal meg éppen alapoztunk és én is segítettem. A közelben nem volt wc és az egyik homokos vödörbe csináltam, hogy bele ne lépjen valaki. Persze elvittem jó messzire kiönteni. Egy szóval egy vödör is megteszi, akkor még te se leszel olyan.
2013. okt. 25. 13:58
 22/31 anonim válasza:
72%

Velem olyan volt hogy eskuvore kedzultem es én meg a noverem voltunk a koszorús lányok.Nekem van egy ikertesom es o volt velem az Esküvő elotti fel oraba mert noverunk a pasijával volt.eppen indultunk volna a nővéremhez mikor ereztem h pukiznom kell.hat mondom tesommal vagyok elengedem magam.de ahogy pukiztam morgott egyet a pocakom es ramjott egy visszatarthatatlanul eros foshatnek.Mondom tesomnak h meg Elmegyek wcre.aztan meg egy nagyobbat kordult a hasam es megfogtam a tesóm csuklóját es húztam magammal a WCve.meg is kérdezte mi a fenét csinalok de csak annyit tudtam kinyögni h Jöjjön mar mert fogtam az o kezet,a ruhát,futott es szorítottam a fenekem h be ne fossak.aztan amikor végre beértünk a WCbe a kezébe nyomtam a ruha aljat(mert olyan volt mint egy Esküvői ruha)raultem a WCre es durr.szo szerint belerobbant a WCbe.meg ültem ott vagy negyed órát es fostam(hasmars de nagyin durva...)fogtam a hasam mert közbe görcsölt tesóm meg fogta a ruhát.epp hogy odaértünk a templomba.az egész szertartás alatt görcsölt es csikart a pocim ugyh ahogy vege volt megint rohanhattam a WCbe...es a nap tovabbi részében meg vagy hatszor.szegeny tesóm meg egész nap kisergetett az utan is h levettem azt a ruhát.vegul ott tartottam h fürdés utan ki se jöttem a WCbol.tesom néha benézett azt annyi.

másnap megint ment a hasam egyre durvábban aztán kiderult h az Esküvő elotti nap elrontottam a gyomrom es elkaptam melle egy hasmenos vírust...kovi héten én kisergettem a tesóm WCbe...

nagyon rossz.

2014. júl. 16. 21:51
 23/31 b3gott3n válasza:
Múltkor a haverommal sétáltam az erdőben és pont akkor jött rám... Kerestem egy helyet és sok levelet és elkezdtem végezni a dolgomat addig a haverom előre ment... :D
2014. okt. 15. 14:34
 24/31 anonim válasza:
Egyszer balatonfoldvaron vartuk a siofoki buszt haverokkal.ot perc mulva jott a busz kofferekkel meg mindennel vartunk. A kovi busz ot ora mulva ment. Nagyon kellett fosni a busz meg csak hainc perc utan allt meg. Igy hat a buszmegallo melletti boci tejivo fabodeja moge szartam. Rendorok is jottek arra de szerencsere nem lattak meg. Nagyon ciki volt :DD
2015. márc. 7. 16:00
 25/31 Bajer ***** válasza:
83%
Hanyatt fekszem egy padra mert úgy megváltozik a gravitációm és elmúlik az inger. Amikor kocsival vagyok, elég ha ülök és vezetek, attól is elmúlik az inger. Soha nincs nálam wc papír vagy elegendő pzs, ezért mindenképpen be szoktam érni meló helyre fosni vagy haza wc-re.
2017. nov. 12. 17:28
 26/31 anonim válasza:
90%
Egyszer a Héven jött rám fényes nappal. Nem sokat szarakodtam kiraktam a seggem az ablakba és ami a csövön kifér. Igazi cifra fosás volt olyan amitől a budi megsüllyed.
2019. szept. 30. 11:47
 27/31 anonim ***** válasza:
Nekem az volt hogy elindultam otthonrol, es benn a varosban ramjott a hascsikaras, de egy olyan helyen voltam ahol nem volt bevasarlokozpont ahol ugye van wc. Megprobaltam elindulni egy plaza fele, hogy ott urithessek, de egyszeruen nem birtam visszatartani, es befostam egy kicsit. Sose volt meg velem ilyen ugy megijedtem, nemtudtam mit csinaljak. Vegul leszalltam a buszrol rogton, es kerestem egy bokrot, bar lattak paran es odafostam. Ket lepest kellett volna meg tennem osszeszarom magam szerintem. Es meg ezutan is gorcsolt a hasam, vegil sikerult valahogy elerni a bevasarlokozpontba, kb 1 orat ultem benn. Hazajottem es itthon is par orat a wcn. Sosem volt meg ilyen rossz elmenyem...es azt se tudom mitol kellett.
2020. aug. 7. 20:03
 28/31 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer suliba menet félúton a buszon jött rám egy olyan szintű inger, nem is értem hogyan bírtam visszatartani.

Óra előtt siettem a WC-re, a lépcsőn ott toporzékoltak előttem az emberek, hát azt hittem odanyomom a pudingot. Miután végre felvonszolták a seggüket elkezdtem rohanni a mosdóba.

Amint toltam le a nadrágomat egyből ömlött ki belőlem a jó öreg fos, szétfostam a klotyót, az ülőkére is sikerült rányomni a híg fekáliát, aztán takarítgathattam, hogy ne a takarítónőnek kelljen összekennie magát a krémmel.

Azóta próbálok nem enni csípőset vacsira, illetve olyat enni reggelire, ami kitolja belőlem azt a sok szart, ha tudom, hogy másnap reggel dolgom van.

Soha többet nem akarok ilyet átélni.

2022. máj. 11. 20:53
 29/31 anonim válasza:
100%

Ilyenkor az egyik lábamat felemelem 90 fokos szögben oldalra, a másikkal félig berogyasztok, majd rugózó mozgást végezve fel-le billegek, miközben az ánuszomon lévő szimeringet finoman engedgetem, ezzel préselő érzést keltve. Az így létrejövő nyomás általában elég arra, hogy jól kifossam magam, de ha nem, akkor ott van még a jó öreg Krueger-Westler technika is: ez arról nevezetes, hogy az előző mozgást kiegészíted azzal, hogy körbe-körbe is forogsz, az így létrejövő centrifugális erő pedig segít a széklet (esetünkben, szakmailag "fosch") mielőbbi gyors távozásában. Olykor egy füttyögő madár énekéhez hasonló, magas, érces hangokkal tarkított szájtechnikával segítek rá az eredményes fosprésre.

A gatyát mindenki kedve szerint hagyhatja magán, avagy veheti le - ez szabadon választható minden egyes székletürítésnél.

Szívesen!

2022. jún. 3. 07:18
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
29-es, az utóbbi módszerrel viszont érdemes vigyázni, mert a jó büdös kukoricás fos mellé a végén kifosod a beledet is.
2022. jún. 4. 21:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!