Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit csináltok olyankor amikor...

Mit csináltok olyankor amikor rátok jön a fosás, de nem tudtok sehogy elmenni wc-re?

Figyelt kérdés
Nem arra gondolok, hogy befostok...
2009. dec. 14. 22:36
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%
Hát valahogy valamerre elmegyek... bef***ni nem akarok szóval muszáj megoldanom vhogy... egy meki v burger általában van a közelben... ha az sem, nyilvános wc.
2009. dec. 14. 22:42
 2/31 anonim ***** válasza:
96%
Kapkodom a lábam, és keresek egy helyet, ahova bemehetek. Gyógyszertárban is bekérezkedtem már wc-re pont, amikor a fosás volt rajtam, és beengedtek. Az ember feltalálja magát, ha ilyen helyzetbe kerül.
2009. dec. 14. 22:44
 3/31 anonim ***** válasza:
86%

Keresek egy helyet ahol nincsenek emberek!

Ha nejlonzacskó is van nálam akkor még a környezet is tiszta marad!

És csak röhögni tudok azokon akik fajansz nélkül elveszett emberek!!!!

2009. dec. 14. 22:54
 4/31 anonim ***** válasza:
97%
Nekem kiegyensúlyozott a táplálkozásom és jó az emésztésem, úgy hogy évek óta nem néztem szembe ilyen problémával. De amikor szembenéztem, arra úgy emlékszem, mintha tegnap történt volna, pedig valamikor a 90-es évek végén volt Bulgáriában. Igen, azok a híres bulgár baktériumok, vagy valami ilyesmi. Hegyi túrákat csináltam a gyönyörűséges Rila-hegységben. Már nem emlékszem az üdülőfalu nevére, ahonnan indultam, meg a kétezer-valahányszáz méter magas csúcsra se, ahova felküzdöttem magam. És kész, ott fenn a csúcson egyik pillanatról a másikra úgy éreztem, hogy nincs tovább. Ha nem is jártak arra tömegek, de azért fordult elő ember. De annyira muszáj volt, hogy azonnal letoltam a gatyámat, és durr. Mikor kezdtem a műveletet, nem láttam senki és semmit, mert egy nem túl nagy ködpamacs szállt le. Na és mikor húznám fel a gatyámat, látom, hogy a ködfelhő egy pillanat alatt elillant, és egy jókora túristacsoport vesz körül, akiket addig nem vettem észre. Hát elég kínos volt. Aztán még pár napig ott voltam a hegyekben, és bár a hasmenés megmaradt, nem omlottam össze. De mikor hazaértem, nagyon beteg lettem, napokig enni se tudtam stb.
2009. dec. 14. 22:56
 5/31 anonim ***** válasza:
92%

Eddigi legextrémebb székelésem, kocsiból nyitott ajtón kigugolva az anyósülésbe kapaszkodva :)

Terméseztesen állt az autó csak nagy volt kint a sár!

2009. dec. 14. 22:58
 6/31 anonim ***** válasza:
100%

Mi is bárhol megoldjuk, ha gond van. Városban biztosan találok egy gyorséttermet, kávézót, bevásárló központot, mozit, sztk-t. Autópályán egymást érik a parkolók, benzinkutak, ha pedig olyan sürgős, hogy addig sem bírjuk, megállunk a leállósávban egy bokrosnál, de 2 nyitott ajtó is kellő diszkréciót biztosít. Kirándulásnál pedig mindig le lehet térni a turistaútról, a bokrok között meg nem lát már senki.

Külföldön is volt már, hogy egyszerűen egy étterembe vagy szállodába mentünk be wc-re, és mindig nagyon kedvesen megmutatták, merre van. A szükség az szükség, nincs mit szégyelni rajta.

2009. dec. 27. 08:49
 7/31 anonim ***** válasza:
87%
En egyszer buli utani napon kimentem melozni koran fel 6os busszal falura melozni, es nagyon kellett fosni,de nem volt semmi wc!semmi nyitva leguggoltam agyogyszertar ele, es befostam,ere ott hagytam a szemelyimet,kesobb visszarohantam erte,ezen olyanokat rohogtem,hogy nem igaz!!!!ahh mi van ha valaki megnezi, es ott a nagy rakas fos mellette....uhh de ciki:-D
2009. dec. 27. 14:33
 8/31 anonim ***** válasza:
100%

hat tenyleg es ha buszon jon rad, villamoson vagy a metroban?

nagyon gaz lehet...

2009. dec. 28. 12:32
 9/31 A kérdező kommentje:
hát igen, pl a metróban baromi ciki
2009. dec. 28. 14:59
 10/31 anonim ***** válasza:
Egyszer a sulival kirándulás volt az erdőben. Hasgörcs, és foskellés. Gyorsan egy bokorba be, gatya le, és durr. Nagyon büdi volt. A szívás az volt, hogy nem volt nálam zsepi és kérnek mellet az egyik csajtól.
2010. okt. 30. 16:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!