Stressz miatt fogytál már?
Figyelt kérdés
Jelentősebb testsúlycsökkenésre gondolok. Pl.munka, diplomamunka, háztartás,szóval nekem ilyen terheim vannak.55kg vagyok 180 centimhez,24 éves nő. voltam 60kg felett is már.2014. márc. 13. 18:35
1/5 anonim válasza:
Nem, sajnos én ilyen helyzetekben inkább pont, hogy hízni szoktam. :(
2/5 anonim válasza:
Én már fogytam stressz miatt, mert a gyomromra megy az idegesség és olyankor nem tudok enni.
3/5 anonim válasza:
Igen. Olyan típus vagyok, mint a második válaszoló.
4/5 anonim válasza:
10 évvel ezelőtt 65 kg-ról 47-re 5 hónap alatt. Azóta 4-5 kg-ot szedtem vissza. 164 cm vagyok, most 30 éves és nő
stressz, lelki dolgok miatt...
5/5 anonim válasza:
Én szerelmi bánatomban fogytam 30 kg, 3 hónap alatt. Senkinek nem kívánom azt az állapotot.Lógott a bőr rajtam.Már visszajött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!