Függővé teszi:
Elvonási tünetek A kokain elvonás tünetei igen súlyosak. A drog használójánál fáradtság és fáradékonyság, hangulatzavar jelentkezhet, lelassul, pszichomotoros nyugtalanság vehető észre nála, étvágya fokozottá válik, éjszaka álmatlan, felriad, kellemetlen álmok gyötrik, de nappal aluszékony. Izomgörcsökkel küzdhet, fáj a feje, verejtékezik. Ha a drogozó 3-4 napig nem jut hozzá az adagjához, depresszióba süllyedhet. Ilyenkor legintenzívebbek a megvonásos tünetek.Az utolsó dózis bevételét követő 48-72 óra között jelentkeznek legerőteljesebben. Ha az illető kisebb adagokat használt, a megvonási tünetek megszűnnek 18-24 óra elteltével. Komoly függőség esetén egy hétig is tarthatnak. Nagyon nehéz megküzdeni a sóvárgással. Az akut elvonási tünetek megszűnésével sincs azonban vége a nyomott, érdektelen hangulatnak.
A kokainozó számára borzasztóan unalmas az élet a kokain okozta eufória után. Ha ilyenkor nem esik azonban vissza, hangulata egyre javul. Sokszor fennáll az öngyilkosság veszélye, vagy azé, hogy az illető nagyobb adaggal akar „kompenzálni”, és túladagolja magát.
nincs saját drogos élményem - semmi baj, sot, orulj neki, de akkor ne kommentelj, mert csak felre informalsz.
Semmi nem veri le nalam a biztositekot jobban mint az ostoba felreinformalasok. Hogyan csereljunk olajat a kocsin - es irnak errol olyanok, akiknek meg jogositvanyuk sincs es meg csak kocsit sem lattak kozelrol, de lattak a teveben a Top Geart, meg van egy haverjuk akit erdekelnek a vasak...... te is kabe ilyen vagy kedves kommentelo...
Egy nathas kokos nem kokozik, mert orul hogy el.
Hasznaltam mar kokaint evekkel ezelott, es kb. 8 eve teljesen tiszta vagyok es nincsenek elvonasi tuneteim, szoval nem lehet olyan durvan raszokni mint hiszed, es igenis le lehet tenni.
Sajat tapasztalatom az, hogy amikor nagyon sokat csinaltuk az orrnyalkahartyam olyan szinten kikeszult, hogy alig kaptam levegot. Ilyenkor keptelen voltam felszivni a cuccot, es szurkalni nem akartam magam, igy nem csinaltam. A natha is hasonlo "taknyomnyalamegybe" szitut produkal es ilyenkor megvaltas, ha kepes az ember az orran levegot venni, nem akarja meg sulyosbitani a helyzetet, hogy port sziv fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!