Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit csinál egy náthás kokós?

Mit csinál egy náthás kokós?

Figyelt kérdés

2014. márc. 12. 22:55
 1/7 anonim ***** válasza:
33%
Olyan nincs, hogy "kokós" a kokaintól nem lesz kémiai függő az ember. Náthásan valószínűleg otthon fekszik, meleg teát iszik és nem megy bulizni, tehát nincs szüksége kokainnal felpörgetni a hangulatát. Bocsi, ha kinyírtam a viccedet.
2014. márc. 12. 23:01
 2/7 anonim ***** válasza:

Függővé teszi:

Elvonási tünetek A kokain elvonás tünetei igen súlyosak. A drog használójánál fáradtság és fáradékonyság, hangulatzavar jelentkezhet, lelassul, pszichomotoros nyugtalanság vehető észre nála, étvágya fokozottá válik, éjszaka álmatlan, felriad, kellemetlen álmok gyötrik, de nappal aluszékony. Izomgörcsökkel küzdhet, fáj a feje, verejtékezik. Ha a drogozó 3-4 napig nem jut hozzá az adagjához, depresszióba süllyedhet. Ilyenkor legintenzívebbek a megvonásos tünetek.Az utolsó dózis bevételét követő 48-72 óra között jelentkeznek legerőteljesebben. Ha az illető kisebb adagokat használt, a megvonási tünetek megszűnnek 18-24 óra elteltével. Komoly függőség esetén egy hétig is tarthatnak. Nagyon nehéz megküzdeni a sóvárgással. Az akut elvonási tünetek megszűnésével sincs azonban vége a nyomott, érdektelen hangulatnak.

A kokainozó számára borzasztóan unalmas az élet a kokain okozta eufória után. Ha ilyenkor nem esik azonban vissza, hangulata egyre javul. Sokszor fennáll az öngyilkosság veszélye, vagy azé, hogy az illető nagyobb adaggal akar „kompenzálni”, és túladagolja magát.

2014. márc. 12. 23:16
 3/7 anonim ***** válasza:
17%
Ó, Popkorn, de szépen ide tudtad másolni a neten talált elrettentő propagandaszöveget... köszönjük a Copy-+Paste-et. Legközelebb azért próbálj saját tapasztalaton alapuló dolgokról írni, vagy legyen a hozzászólás legalább vicces, vagy tanulságos, bármi, de ez a drogprevenciós egyenhumbug... ez uncsi.
2014. márc. 13. 13:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Valóban bemásoltam, mert soha nem fogyasztottam ilyen drogot, és mást sem, viszont volt ismerősöm, aki a kokóról sem tudott lejönni. Gondolom, te is egy drogos vagy, aki azt hiszi, nem függő.
2014. márc. 13. 13:50
 5/7 anonim ***** válasza:
És ezer mea culpa, hogy nincs saját drogos élményem. Még a végén szégyellni fogom magam, hogy nem drogoztam.
2014. márc. 13. 13:52
 6/7 anonim ***** válasza:

nincs saját drogos élményem - semmi baj, sot, orulj neki, de akkor ne kommentelj, mert csak felre informalsz.

Semmi nem veri le nalam a biztositekot jobban mint az ostoba felreinformalasok. Hogyan csereljunk olajat a kocsin - es irnak errol olyanok, akiknek meg jogositvanyuk sincs es meg csak kocsit sem lattak kozelrol, de lattak a teveben a Top Geart, meg van egy haverjuk akit erdekelnek a vasak...... te is kabe ilyen vagy kedves kommentelo...

Egy nathas kokos nem kokozik, mert orul hogy el.

Hasznaltam mar kokaint evekkel ezelott, es kb. 8 eve teljesen tiszta vagyok es nincsenek elvonasi tuneteim, szoval nem lehet olyan durvan raszokni mint hiszed, es igenis le lehet tenni.

Sajat tapasztalatom az, hogy amikor nagyon sokat csinaltuk az orrnyalkahartyam olyan szinten kikeszult, hogy alig kaptam levegot. Ilyenkor keptelen voltam felszivni a cuccot, es szurkalni nem akartam magam, igy nem csinaltam. A natha is hasonlo "taknyomnyalamegybe" szitut produkal es ilyenkor megvaltas, ha kepes az ember az orran levegot venni, nem akarja meg sulyosbitani a helyzetet, hogy port sziv fel.

2014. márc. 19. 22:16
 7/7 anonim ***** válasza:
náthásan a kokain beágyazódik a takonyba, szóval fel sem jut oda ahová kellen, magyarán egyik használó sem olyan hülye hogy a drágán megvett anyagot a takonyba vegyiti :D egyébként igaza van a fentebbi válaszolónak, nem okoz akkora függőséget, hogy ne tudd letenni ha akarod. Simán lelehet tenni, csak akarat kell hozzá. még az egyetem alatt próbáltam ki, aminek 15 éve, alkalmanként használtam és használom, de soha nem voltam függő és nem is vagyok, bár tavaly február óta (mióta apa lettem) nem használtam és valószínű már nem is fogom, lejárt az az idő hogy bulizok, mostmár a család az első, velük vagyok, értük élek.
2014. ápr. 11. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!