Adhatok úgy vért szombaton, hogy fáj a torkom és egy kicsit náthás is vagyok, vagy így már nem is érdemes elmennem?
Most szeretnék eloszor adni vért, es pont most kapott el a torokfajas. Tovabba arra lennek kivancsi, hogy a menstruaciom elott 2 nappal lesz a véradás, így még adhatok vért? Osszefugg a ketto?
23/N
Van ott orvosi vizsgálat szóval azért menj el ha addigra jobban leszel talán engedni fog az orvos, de a lényeg hogy ne titkolj el semmit!
érthető hogy segíteni akarsz nagyon kedves tőled, de én sem adhattam vért amikor pici torokfájással mentem oda, igaz nem először adtam akkor sem csak akkor ezt elfelejtettem hogy így nem szabad.
De semmit ne titkolj el, ha kérdeznek plusz kitöltetnek veled egy papírt is amin minden ott van. Mert oké segíteni akarsz de ne olyan vért adj amibe olyan van aminek nem kéne ott lennie ez csak plusz gondot okozhat mert a véredet bárki megkaphatja akár az ország másik felére is elvihetik.
Ennyi hulyet. Mi koze a kohogesnek meg a torokfajasnak a verehez? Akkor nem adhatsz ha gyogyszert szedsz ( venKoteles, a strepsils nem szamit), es ha kevesebb mint 50 kilo vagy.
Magyarul mehetsz es le is fogjak toled venni.
A halal szelen levo ember megkapja a torokfajos vered, uristen mi lesz. Nem tudom sirjak vagy nevessek.
Az ennyi hülye üzeni:
"Véradó lehet mindenki, aki egészséges betöltötte a 18. életévét, de még nincs 65 éves, és testsúlya meghaladja az 50 kg."
EGÉSZSÉSÉGES
Ha fáj a torka, náthás, akkor beteg.
De okosak vagytok. :D A herpesz kicsit más mint az hogy a hideg levegő megfújta a torkod ugye? :)
Én egészen pontosan 37-szer adtam már, és még sosem küldtek haza köhögéssel, torokfájással. Egy ízben azt hiszem hőemelkedésem is volt. De ha nem szedsz gyógyszert, és nem vér útján terjedő betegséged van, illetve a szervezeted nincs legyengülve, akkor nem küldenek haza.
A torokfájás pont ugyanabba a kategóriába tartozik, mint a derékfájás. Akinek fáj a dereka vagy a foga, az sem adhat vért? Nagyon okos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!