Miért ugrik györcsöl mindenem?
Figyelt kérdés
Sziasztok először is azzal kezdem hogy dohányzom! tehát a válasz már lehet hogy megvan de nem tudom pontosan azért is kérdezem meg az lenne a gondom hogyha pld eszek akkor az álkapcsomba vagy mikor nyújtózkodom akkor vagy a karomba vagy a oldalamba megy a görcs este a lábamba akár a nyakamba hasamba vádli comb... tehát amit el tudtok képzelni a testem bármely pontja be szokott görcsölni miért van ez? és nem ritkán szinte mindég naponta olyan 50x és az mitől lehet hogy a izmom egyszerűen elkezd rángatózni tehát érzem hogy mozog ez is szintúgy mindenhol előfordul...2014. márc. 12. 22:00
1/1 A kérdező kommentje:
Na ezt most fedeztem fel az újjam is begörcsöl kiegyenesedik és úgy fáj egyszerűen mikor valamim begörcsöl és megnyomom ott ahol pont begörcsölt olyan mint ha valami szálka lenne benne
2014. márc. 12. 22:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!