Milyen külső méregtelenítési módszerek vannak?
Figyelt kérdés
ismerem a :
-szanunázást
-tengeri sóban való fűrdést
szaunába még sose voltam , és nem is merek elmenni mert csunya ekcémás a bőrőm , és inkább nem mutogatnám, sajnos ezért ez kilőve, pedig lehet hogy segítene rajtam.
annyit tudok , hogy a tenger víz az meggyógyítja, mert amikor futja rá akkor családdal el megyünk 1 hétre nyaranként , és akkor javulásnak indul, szerintem 1 hónap alatt teljesen megygyógyítana a sós víz.
valami ötlet ?
2014. márc. 8. 04:44
1/2 anonim válasza:
Az ekcémád miatt sok mindent nem használhatsz,de lehet venni itt is tengeri fürdősót. És az lenne a legjobb,ha belsőleg is méregtelenítenél. Az a bőrödnek is jót tenne.
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm válaszod
már sokszor nekifutottam a belsõ méregtelenitéshez, de nem bírtam sokáig.
lébõjtöztem 1 napot,
diétáztam 2 hetet, fe annyira lefogytam és legyengültem, hogy abbahagytam,
lehet , h jobban járok ha tényleg felkeresek egy szakembert
2014. márc. 9. 01:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!