Ettől nézhetek ki szarul?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
19 éves vagyok fiú vagyok, és arra lennék kíváncsi hogy az életmódom mennyire befolyásolja azt, hogy hogyan nézek ki.
Tehát már jó pár éve depressziós vagyok, állandóan stresszelek stb. Nem sportolok, csak itthon ülök, eszek-iszok mindent, ami van satöbbi, így sem vagyok több 50kg-nál, de az arcom meg sápadt és rendesen el van hízva, meg felpuffadva.
Ez lehetséges, hogy az életmódom miatt nézek ki ilyen szarul? Gondolom igen. És mennyi idő még visszanyerem a normális külsőmet az életmódom megváltoztatásával? 2 évvel ezelőtt még remekül néztem ki, most már iszonyú borzalmasan...
Köszönöm!
2014. jan. 22. 12:07
1/3 anonim válasza:
pár hónap alatt javulna. nagy az esély mondjuk candida gombára a puffadás miatt. kezeltesd magad és akkor rendbe jössz. nema karásnak nyögés a vége, ezen csak te tudsz változtatni.
2/3 anonim válasza:
Az életmód jelentősen befolyásolja azt,hogy hogyan nézel ki,milyen a külsőd! És ha sportolsz vagy mozogsz rendszeresen sokkal jobban fogod magad érezni. Ha pl megnézed,hogy mennyivel kisimultabb az arc, a bőr ha sok folyadékot iszol... szóval igen, nagyon befolyásolja a mozgás és az étkezés a külsőt, belsőt, közérzetet!
3/3 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm.
Borzasztó az arcom, rendesen "lötyög", nagyon nem feszes, remélem ennek jó része elfog tűnni.
2014. jan. 22. 12:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!