Karácsonyra tetoválást szeretnék, de nagyon, anyut rá is tudtam venni, azt mondta hogy tőle azt kapok, de változott a véleménye mert lehet hogy allergiás leszek, és satöbbi. Hogyan tudnám meggyőzni az ellenkezőjéről?
hát a csillagokat a halál f@szára fogod kivánni 5 de megkockáztatom hogy 3 év muvla is.olyat tetováltass magadra,ami jelent számodra vaalamit,van értelme.. a csillag egy elcsépelt motivum,minden 2.embernek az van,nem jelent semmit. Egy gagyi és te is rá fogzs jönni.
Szovla én nem beszéllek le a tetoválásról,csak azt mondom gondold át mit akarsz magadra varratni.
Szia!
Én névnapomra kértem tetoválást,illetve beleegyezést. :)
Megkaptam.
Egy fekete rózsát varrattam a bokámra,nagyon szeretem,többféle jelentése is van a számomra.
Tényleg csak olyat varrass magadra,ami valóban jelent neked valamit,ne a divat után menj!Nagyon megbánhatod,és az eltávolítás igen drága lehet.A csillagok valóban elég elcsépel motívumok,de ha a te életedben szerepük van,akkor hajrá!
Én is hallottam,hogy a csípő és környékére varrt ábráknak gúnyneve van:ribanc rendszám...
Nem akarlak lebeszélni,mert tudom mit érzel,de csak ésszel!Gondold át alaposan.
Anyudat meg úgy tudod meggyőzni,ha elkísér egy szalonba és ott együtt rákérdeztek a lehetséges allergiás reakciókra.
Ja és nekem nem csináltak semmi tesztet,de szerencsés vagyok,mert semmilyen allergiám és semmi betegségem nincs és nem is volt soha. :)
Sok sikert a tetkóhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!