Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Valaki aki ért az ilyesmihez...

Valaki aki ért az ilyesmihez segítene nekem? Zárójelentés, ikerterhességes

Figyelt kérdés

Ebből el lehet dönteni, hogy megszületett és csak utána halt meg, vagy már a terhesség alatt meghalt az ikertestvérem?

A 28 gest. héten ikerterhességből /monoplac., monochor., monoamn./ 7/8 apgar értékkel született "A" iker koraszülött leány " B" iker fetalis malformatic, exitus.

Ez van a zárómban.

12 éves koromban 10 évvel ezelőtt tudtam meg egy akkori barátnőmtől, hogy volt egy ikertestvérem. Ő akkor azt mondta, hogy megszületett, és csak utána halt meg, de én most fogallmam nincs miért, elkezdtem kételkedni... Anyám azóta sem tudja, hogy tudom, és nem is szeretném ha tudná, beszélni nálunk erről kizárt. Még az én sérülésemet sem tudja elfogadni.

2014. febr. 28. 22:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Huh, nagyon sajnálom, hogy anyukád ennyit szenvedett es elvesztette egyik babáját... Szerintem ebből nem derül ki hogy milyen körülmények közt halt meg szegény pontosan. Szerintem az őszinteség igenis célravezető es jogod van tudni mi történt az ikreddel. Tudom hogy nem akarod Anyukádat bántani de én megkérdezném. Milyen sérülésed van? Bocsi a hibákért telefonról pötyögök
2014. febr. 28. 22:37
 2/6 anonim ***** válasza:

7/8 apgar = a születésed 1 percében az életképességi skálán 7 pontot értél el, 5. percben 8-at.

pontozzák (0 legrosszabb - 2 legjobb skálán) a szívverést, légzést, izomtónust, reflexválaszt, színt

számítása: [link]

ikertestvéred magzati fejlődési rendellenességgel halva született.

foetus malformationes (latinul), fetal malformations (angolul), a papíron elírták = magzati fejlődési rendellensség

exiutus= halál

2014. febr. 28. 22:51
 3/6 anonim ***** válasza:
jav. exitus=halál
2014. febr. 28. 22:54
 4/6 A kérdező kommentje:

Akkor megszületett csak már nem élt.... Értem... Köszönöm. Akkor valamilyen szinten mégis jogos volt a kételkedésem... Akkor gondolom róla semmilyen adat nincs. Nagyon sajnálom, mert szerettem volna róla megtudni annyit, amennyit csak lehet.

Elsőnek: Látássérült -aliglátó- vagyok, és ezt a mai napig nem tudta anyám sem elfogadni, sem feldolgozni. Még a látássérülésről sem lehet vele beszélni, nem hogy egy elvesztett gyerekről, sajnos.

2014. febr. 28. 23:05
 5/6 anonim ***** válasza:

Valamiből kevesebb jutott Neked a sorstól, de biztos hogy valamiből meg több.

Egészséges ember nincs, csak olyan, akit még nem látott orvos.

2014. febr. 28. 23:13
 6/6 A kérdező kommentje:

Én egy ideje már azt vallom, hogy valami oka biztos volt, hogy a sors úgy intézte, hogy látássérült legyek.

Nálam az elfogadással egyébként nincs is probléma, anyámnak viszont annál több azt hiszem. Jól jönne neki egy szakember segítsége, de ilyenről egészen biztos, hogy hallani sem akar.

2014. febr. 28. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!