Leszázalékoláshoz milyen orvosi papírokat kell csatolni? Zárójelentés vagy kell még valami?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 16. 09:13
1/2 anonim válasza:
Az összes orvosi papír és zárójelentés a betegségről.
2/2 anonim válasza:
Először is az orvosoddal kell íratnod egy papírt, ő tudni fogja ha mondod neki hogy leszázalékolásoz!(háziorvos), aztán ami van összes papíros, ambuláns lap, vizsgálatok, zárójelentés... minden!Én kb 100papírt adtam be nekik, ami 1év alatt gyűlt össze.De ne számíts sok jóra!Én gyógyíthatatlan beteg vagyok, a kezemet nem tudom használni rendesen, hidegbe nem mehetek, a napra nem mehetek, fizikai munkát nem végezhetek, és kivágtak.Azt írta az ottani bizottsági orvos hogy klimatizált irodában könnyű fizikai munkát végezhetek (diplomásan...) Úgyhogy készülj fel de nagyon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!