Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Beteg lennék? (nem náthás...

Beteg lennék? (nem náthás vagy ilyesmi. Többi lent)

Figyelt kérdés
Na az a helyzet , hogy mostanában fedeztem fel ,hogy ha bármi rossz dolog történik velem (például anyum megharagszik rám szóval nem ilyen világi nagy problémák) akkor azt próbálom mutatni , hogy rohadt szomorú vagyok. Direkt nem szólok senkihez , próbálom sajnáltatni magam , hogy valaki megkérdezze , hogy mi van velem..Múltkor például meg is vagdostam magam( de nem olyan durván mint ahogy mások , vagy is csak a kézfejemet és ollóval..Csak karcolások lettek rajtam , semmi vér. Meg nem is bírnék magamnak fájdalmat okozni , ez is eléggé fájt pedig már másnapra el is tűntek a sebek..)Na és ezt mind azért , hogy másnap valaki lássa...Aztán például mostanában próbálok kevesebbet enni , mert felcsusszant 1-2 kiló felesleg. Mindenki szerint tök jó vagyok , semmi plusz kiló nincs rajtam , de én még is próbálom mutatni , hogy én koplalok...Hol ott alig bírom ki , hogy ne egyek ezért mostanában szoktam is enni amikor már nem kéne. Egyszer megpróbáltam hánytatni magam , de egyáltalán nem ment és legbelül nem is akartam , mert tudom , hogy a bulémia(azt hiszem így hívják) itt kezdődik és akkor a vége az lesz , hogy anorexiás leszek. Ezt is mind azért , hogy ha valaki rákérdez elmondjam ezt neki. Sajnáljon..A kérdésem az az lenne , hogy talán nekem ez lenne a betegségem , hogy betegnek próbálok tűnni? Vagy ez még is mi? :\

2014. febr. 27. 16:06
 1/8 ganjamanya válasza:
Inkább szeretethiány, de ha sajnáltatod magad, attól csak rosszabb lesz. Az életet mosolyogva kell "túlélni" nem pedig úgy hogy úgy csinálsz mint egy mazochista. Annyi az egész hogyha van valami, más megoldást találsz arra ahogy lereagálod.
2014. febr. 27. 16:14
 2/8 anonim ***** válasza:
Fiú vagy vagy lány? Hány éves?
2014. febr. 27. 17:14
 3/8 A kérdező kommentje:
15 lány
2014. febr. 27. 18:08
 4/8 anonim válasza:
Fordulj pszichológushoz !
2014. febr. 27. 18:14
 5/8 A kérdező kommentje:
Azt mondod?:\
2014. febr. 27. 18:39
 6/8 anonim ***** válasza:
Tényleg pszichológushoz kéne menned amíg nagyobb baj nincs!
2014. febr. 28. 06:04
 7/8 anonim ***** válasza:
+1 a pszichológusra. De ne úgy fogd fel, mintha ez valami megbélyegzés lenne, hogy pszichológushoz mész, ő csak egy szakember, aki segít neked, mint pl. a háziorvosod, ha beteg vagy.
2014. febr. 28. 13:56
 8/8 anonim válasza:

Én voltam az aki először írta hogy fordulj pszichológus!

Szerintem ez sokat fog segíteni rajtad ,nem vagy megőrülve meg semmi ilyesmi ,de egy jó kis beszélgetés a legjobb "gyógyszer" erre !

2014. márc. 1. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!