Egyre többet hagy ki a szívem, mi a teendő?
Sziasztok! Egyszer már ezzel kapcsolatban feltettem egy kérdést, akkor a kardiológiát javasolták többen. Igen ám, de csak május közepére kaptam időpontot egy ilyen terheléses vizsgálatra azt hiszem, viszont azóta rosszabb a helyzet. Eddig napi 3-4x hagyott ki, ma és tegnap viszont szerintem naponta 15-öt biztosan. VOlt olyan, hogy egy percen belül kétszer. Láttam, hogy máshol is írtak ilyen problémáról, de ott is csak a kardiológiát javasolták. Valaki valamilyen tipp?
Nagyon zavaró, hogy kb fél óránként, vagy néha pár percenként kihagy egyet. Szörnyű érzés.
Köszönöm!
Csinált ekg-t de azt mondta hogy minden rendben, sőt, a kiskori szívzörejem sincs már meg.
Nem tudom hogy ez kihagyás-e, de olyan érzésem van, hogy kicsit kihagy, és a következőnek nagyot dobban és úgy folytatódik a szívverés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!