Tanacsot kernek mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tovabbtanulas elott allok alt.iskolabol kozep iskola!
Legalabb 4 eve apolo szeretnek lenni de mivel most 8. as vagyok es az embert tanuljuk nagyon elrontottam a dolgokat elegseges lettem biologiabol szerintetek van ertelme EÜ-iskolaba menni?
Bocsi a helyesirasi hibakert!
2014. febr. 13. 11:23
1/6 anonim válasza:
Hogyne lenne, ha ez érdekel! A félévi osztályzat csak egy tájékoztatás, és a rossz jegyek mögött is lehet nagyon sok minden (kamaszkor, személyes problémák, nem megfelelő tanár stb.). A biológia kettes nem jelenti azt, hogy alkalmatlan lennél ápolónak. Veselkedj neki a tanulásnak, és menj nyugodtan EÜ iskolába.
2/6 anonim válasza:
Általásnosban és és kettes-hármas voltam bioszból..Mégis eü-be mentem. És nem bántam meg, szeretem.
3/6 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom a gyors megnyugtato valasz! Szerintetek letezik olyan,hogy tanulom a biologiat tobb tiz percig es ha dolgozat van minden tudasom elszall csak biologia tantargybol vagyok igy!
2014. febr. 13. 12:10
4/6 anonim válasza:
Szerintem rágörcsölsz. Tudod, hogy ebben az irányban akarsz továbblépni, és ezért duplán idegesíted magad a dolgozatnál. Ha normális a tanárod, beszélj vele, hogy ezek a terveid, és adjon javítási lehetőséget, esetleg szóban, úgy könnyebb kihúzni az emberből a választ.
5/6 A kérdező kommentje:
A tanárral már tárgyaltam ezzel kapcsolatosan de úgymond kinevetett !
2014. febr. 13. 17:10
6/6 anonim válasza:
Kár érte, de ne foglalkozz vele. Nekem is azt mondta anno a biológiatanárom, hogy ilyen tudással a kaposvári lótenyésztő szakra sem fognak felvenni. Azóta egy nyugat-európai egyetemi klinikán vagyok orvos, és mellette biológiából doktoráltam. Szóval csak fel a fejjel, tanulj, és ne engedj az álmaidból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!