Üdv! Miért nem tudok mostanában olvasni normálisan?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok, 8. osztályos, kicsit duci fiú. Az olvasással soha nem voltak gondok, sőt, mindig is nagyon nagyon jól tudtam olvasni, de mostanában amikor olvasok, 5 másodperc után teljesen elfogy a levegőm, és vagy megállok a mondat közepén, vagy csak nagyon érthetetlenül levegőhiányosan beszélek. Meg amikor olvasok egy mondatot, utána mindig nagy levegőt veszek, de elég idétlen, amikor órán kell olvasni. Én egyébként jó versmondó vagyok, versenyeket nyertem, és még akarok is indulni, de félek, hogy ez nem tesz neki jót. Mi lehet a gond? A súlyom? Sokat sportolok, de mégis 170 cm és 80 kg vagyok. És nem csak olvasásnál, hanem a hétköznapi életbe is mostanában nagyobb, hosszabb levegőket veszek. Mit tehetnék?2014. febr. 12. 15:11
1/1 anonim válasza:
Szerintem vizsgáltasd ki a tüdődet alapból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!