4-5 napja fáj a szívem, szúró fájdalmat érzek, de nem mindig,18 éves vagyok. Menjek el dokihoz? Lehet súlyos?
Figyelt kérdés
Kb 5 éve voltam szívvizsgálaton, mert nagypapám súlyos szívbeteg de nekem akkor nem volt semmi bajom.2009. dec. 7. 18:29
1/4 anonim válasza:
elvileg a szív nem tud fájni, szerintem csak valami ideg lehet... de majd az okosabbak kijavítanak, ha nem így van... mindenesetre nem ártana ha elmennél dokihoz
üdv
2/4 anonim válasza:
jól mondta az előttem szóló. a Te esetedben ez 99,9%-ig valamilyen intercostalis neuralgia (bordaközi idegbecsípődés) lehet. Nem életveszélyes, viszont rohadt kellemetlen. nekem is volt egyszer egy elhúzódó újraélesztés után. Mindemellett orvos mindenképpen javasolt (ekg, rtg, labor...a szokásos)
3/4 anonim válasza:
Nekem 1 időben rendszeresen előfordult ez az érzés.Elmentem dokihoz,és kiderült idegi alapon van.Fordulj Te is szakemberhez.Lehet,hogy átmenetileg enyhe nyugtató szedése javít az állapotodon.
4/4 anonim válasza:
A hátfájdalom is kisugárzik néha a mellkasba. Ha görnyedsz pl tanulás vagy munka közben és a terhelés a hátad egy adott helyén jelenik meg, akkor ez is okozhat ilyen fájdalmat. Nekem is szokott néha fájni, nem hiszem, hogy komoly :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!