Honnan tudom megálapitaní h vérmérgezést kaptam-e? Tudom hogy elkezdenek az ereleim látszani a szívem felé, de ez kb menyi idö mig oda ér? :O
hát nekem azvolt h volt tolal irva valami a csuklomra
és észrevetem h az egyik hajszál erem jétszikami nemszokotés az ütö erem is elkezdet feketedni.
ak ez most mi?:O
" s észrevetem h az egyik hajszál erem jétszikami nemszokotés az ütö erem is elkezdet feketedni. "
huha... nem fikázni akarom a helyesírásod, de értelmezni se tudom, hogy mit kérdezel..
szal
észrevetem h látszik az egyik hajszálerem ami nem szokot
meg az ütö erem is elkezdet sötétedni
(bocsicsak sietem.)
Ettől nem lesz bajod.
Vérmérgezést (sepsis-t) baktériumok okozzák, úgy hogy egy seb elfertőződik, és abból bejutnak a keringésbe...
NEKEM TEGNAP ÁTTMENT EGGY 100-AS ROZSDÁS SZÖG A LÁBAMON 6CM-ES PAPUCSON KERESZTÜL SAJNA DU. LESSZ ORVOS ÉS MÁR TELJESSEN BEDAGATT A LÁBAM ÉS A TÉRDEM ALATT VAN A PIROS CSÍK REMÉLEM MÉG NEM KÉSÖ BEADNI A TETANUSZT,A MÁSIK HÁZIORVOS PEDIG ELKÜLDÖTT MELEGEBB ÉGHAJLATRA MERT NEM HOZZÁ TARTOZOK BUNKÓ VOLT NAGYON :(((!!!NAGYON FÉLEK!!!!
PUSZI MINDENKINEK!!!!TISZTELETTEL:ZS.VERA
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!