Mennyi idő múlva jelentkezik a vörös csík, ha vérmérgezést kaptam?
Figyelt kérdés
Ma beleléptem egy kis szegbe, egy picit vérzett, lemostam és bekentem ecettel! meg tettem rá sebtapaszt! Azóta nézem, hogy mi történik vele!
Kérdésem, ha esetleg vérmérgezést kapnék, akkor mennyi idő múlva jelentkezik erre utaló jel, mint pl a vörös csík, ami felfelé fut?
2011. jan. 24. 19:14
1/5 anonim válasza:
a vörös csíkot nem tudom, de ha felmerül a gyanú, hogy vérmérgezésed lehet, hogy ügyelet és tetanusz. inkább, minthogy baj legyen. rozsdás volt a szög, vagy csak egy apró tiszta szeg? (mondjuk hogy lehetne már tiszta egy szeg... de ki tudja. :) )
2/5 anonim válasza:
3/5 anonim válasza:
Nekem egyszer volt. Onnan vettem észre, hogy rohadtul fájt a seb, és nagyon rosszul voltam.
4/5 anonim válasza:
nekem a sérüléstől számítva, 36 óra múlva indult el a piros csík,az alkarom közepéig. húsvágás közben sérült meg az ujjam, és a nyers hús elfertőzte.
a szeptikus osztályra kerültem, ahol azonnal altatásban
megműtötték az ujjam.
ha nem engedtem volna meg, meg is halhattam volna.
pedig csak egy ártalmatlan kis vágás volt.
5/5 anonim válasza:
Menj orvoshoz és kérd a tetanust! Nem éri meg kockáztatni, extrém esetben simán bele is halhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!