Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » HELP! Füveztem és elég szarul...

HELP! Füveztem és elég szarul érzem magam. :SSS mit tegyek?

Figyelt kérdés

és nagyon dobog a szívem és félek hogy vmi bajom lesz :SS

és ha betépve erősen dobogó szívvel elalszok nem lesz bajom?hogy tudnék minél hamarabb kijózanodni????? vki segítsen pls!!!! :SSS

2014. febr. 7. 00:51
 1/9 anonim ***** válasza:
42%
Tanulj ebbol: NE DROGOZZ!
2014. febr. 7. 00:55
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Igyál sok vizet és ne spannold fel magad még jobban. Hallgass valami olyan zenét, ami lenyugtat. Amúgy most szívtál először?
2014. febr. 7. 01:24
 3/9 A kérdező kommentje:
hát ilyen erőset igen... de eddig csak 2-3 csinűltam és köszi a segítséget:)
2014. febr. 7. 01:31
 4/9 anonim ***** válasza:
63%

Semmi bajod nem lesz, természetes, hogy gyorsan dobog tőle a szíved! Annyi a titok, hogy nem szabad megijedni tőle, hanem el kell lazulni minél jobban. :)

Az ilyen "ne drogozz" típusú válaszolókat meg hagyd figyelmen kívül, elég alacsony színvonalon lehetnek a témát illetően. Sokkal jobb, mintha alkoholizálnál például. Attól senki sem lesz dolog, hogy kipróbálja, sőt, attól sem, ha többször is él vele utána hébe-hóba.

2014. febr. 7. 02:45
 5/9 anonim ***** válasza:
43%
idiota hulye drogos elozo hozzaszolo...lazuljon mikor panikrohama van a futol? ilzyen hulyeseget is ritkan hall az ember...Kerdezo: ez sajnos egy igen kellemetlen mellekhatasa a funek. Nem mindedki reagal ra igy, de akad, aki igen. Valoszinuleg alapbol is hajlamos vagy panikrohamra, vagy alapbol volt valami parad, es a fu rasegitett, ki tudja. Ijeszto erzes, de teljesen artalmatlan. Ne aggodj, nem olzan egyszeru meghalni :) hamarosan lebontja a majad a cuccot, es kitisztul a fejed is. Szerintem nyugodtan lefekudhetsz aludni.
2014. febr. 7. 04:26
 6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a válaszokat! :) am igen még kis koromban voltak pánikrohamaim...és a kérdés kiírása után 1-2 órával már sokkal jobban voltam :)
2014. febr. 7. 19:19
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Már meg ne haragudj, de te milyen joggal hülye drogosozol le bárkit is??? És képzeld, nem mondott hülyeséget, igenis le kell ilyenkor nyugodni és higgadtnak maradni, mivel ha még jobban felpörgeti a szívét, akkor azzal aztán marha nagyon segít magán... Amúgy meg légy szíves, olvasd már el, hogy te mit írtál a kérdezőnek?! Te is effektíve ugyan azt, hogy semmi gáz, aludjon nyugodtan... ;) Na akkor ki az idióta??

És különben is, attól, hogy valaki néha-néha elszív egy cigit, még nem lesz rosszabb ember és főleg nem hatalmaz fel téged arra, hogy leidiótázd...

2014. febr. 7. 22:11
 8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm! :D
2014. febr. 8. 12:12
 9/9 anonim ***** válasza:
a lazulas(vagyis a cucc elvezete) es a lenyugvas ket kulon fogalom, csak szolok. nyilvan ha panikrohama volt tole, nem fogja elvezni es nem lazulni fog tole hanem panikolni.
2014. febr. 8. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!