Kimutatja ha füveztem?
Pár napja ismét szívtam 1-2 füves cigit, rendes drog, nemtom am a címét, akkor volt előtte herbal is bár az 2-3 hete lehetett. szoval, nemsokára, pár nap mulva elmegyek vérvételre vizelet-vételre meg ilyenre, epilepsziám miatt, azt vizsgálják majd ki hogy , persze már kiderült hogy azvagyok, de vizsgálatok szal értitek. és akkor vérvételen meg ezeken, ja, és lesz koponya ct is szóval félek nehogy kimutassák hogy füveztem, most olvastam hogy sok folyadék, meg sok sporttal lehet csökkenteni a kimutathatóság idejét. KIMUTATHATJÁK?? fontos lenne!
Ja és Nem Drogtesztre megyek, hanem külön h az eplipsziámmal nem e lehet valami gond.
Attól hogy vért vesznek nem abból a célból hogy te szívtál-e valamit,attól simán látják hogy mit szívtál akár az elmúlt 3 hónapban.
Max ha van bennük jó indulat nem dobnak fel a zsekáknak.Ha nincs,akkor szopacs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!