A laborvizsgálat kimutatja, ha füveztem, vagy ott nem is nézik?
Figyelt kérdés
Kb. 2 hete szívtam, nem szoktam rendszeresen. Most úgy alakult, hogy el kellett mennem háziorvoshoz mert beteg voltam, és elküldött laborvizsgálatra(vér+ vizelet).2013. febr. 1. 14:18
1/5 anonim válasza:
a vérből kimutatható a fű, de nem 2 hét után. no para.
2/5 anonim válasza:
A THC és metabolitjainak felezési ideje 50 óra. De mivel zsírban oldódik, ezért raktározódhat a zsírsejtekben, így később, amikor valaki például fogy, felszabadulhat a zsírsejtekből, ezért lehetéges, hogy a vizeletből a szerhasználat után akár 1-3 hónap múlva is kimutatható
ennyi.
3/5 an00nym válasza:
kimutathatná, de egyszerű laborvizsgálaton nem nézik
4/5 anonim válasza:
Sima laborvizsgálaton nem csinálnak drogtesztet, csak ha külön kéri az orvos, de az rá lenne írva a laborbeutaló lapra, meg mi oka lenne amúgy is?
5/5 idontcareiloveit válasza:
Sport vizsgálatoknál a vizeletben kimutatható 3 hétig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!