Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hátfájás, már évek óta....

Hátfájás, már évek óta. (bővebben lent) Mitől lehet?

Figyelt kérdés

Már évek óta van egy hátfájásom, régen elég sokat dolgoztam a mezőn, meg lovak körül. Valamikor akkor kezdődhetett...

2010-ben voltam kétoldali rtg-n, ahol megállapították, hogy 'L. III. V. csigolyák excavaltak' illetve 'a lumbasis lordosis kiegyenesedett' (konkrétumot nem tudok ezekről).

Idén ismét voltam rtg-n, és most a leleten az állt, hogy 'kóros elváltozás nem látható'. A háziorvosom sem tudta mire vélni, most várom a sorom az ortopédiára... Ha a gerincemmel nincs baj, akkor mi okozhatja a hátfájásom? Nyaranta szoktam melózni, mert még tanulok, bár akkor fizikai munkát (kőmüves mellett segédmunkás, vagy klímaszerelő mellett mint betanított).

#röntgen #hátfájás #rtg lumbágó
2014. jan. 28. 12:57
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!