Hogyan úszhatom meg a cigifüstöt a buszra várva? Sajnos egyáltalán nem bírom a füstöt, plusz erős asztmám van.
hamár a dohányosok nemképesek arrébb menni, akkor neked kell arrébb menned. én dohányzom, de mindig arrébb tudok menni, úgy h még a buszt is elérjem. nemhiszem h neked ez annyira megoldhatatlan lenne. ha látod h jön a busz, eccerűen közelebb jössz, nemhiszem h a buszmegállóban minden mp-ben dohányzik vki, éshogy nemtudsz olyan helyet találni ahol éppen senki sem dohányzik.
énis tudtam olyan helyet találni, ahol senkit sem ér a füst, akkor teis tudsz olyan helyet találni, ahol nem ér a füst. a buszmegállóban kevesebb ember nemdohányzik, mint aki dohányzik, úgyhogy neked eccerűbb dolgod van. ráadásul mindenki tömörül h a lehető legközelebb álljon a busz ajtajához.
sztem ezt egy kicsit eltúlzod.
Én is a nemdohányzók igen csekély táborát erősítem, és engem is kiakaszt ha mellettem dohányoznak. Kényeskedés ide vagy oda, ha már mások nem vigyáznak az egészségükre, én még szeretnék, és nem örülök ha az én egészségem máson múlik..
Ugye ismerjük a passzív dohányzás hátrányait. Én is undorítónak találom a cigiszagot...
Az új rendelkezés megoldotta ezt a problémámat!:) Eddig futva rohantam a menedékemből a buszra, míg a dohányosok simán felléptek rá. Most már vannak megállók, ahol ők húzódnak félre és sietnek a buszhoz, ha kell.
Ezért az egyetlen dologért nagyon hálás vagyok a Fidesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!